Το κόλπο γκρόσο Κασσελάκη: Βουλευτής με πατέντα από την πίσω πόρτα

Η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από τη θέση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν βεβαίως κάποιος κεραυνός εν αιθρία
EUROKINISSI.

Το σχέδιο για να γίνει βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προετοιμαστεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Να παραιτηθεί ο Ηλιόπουλος και όλοι οι επιλαχόντες που ακολουθούν προκειμένου ο Στέφανος να γίνει... βουλευτής από την πίσω πόρτα.

Βλέπετε όταν θα έρθει η ώρα του Συνεδρίου και επειδή θα πέσουν πολλά ραπίσματα αμφισβήτησης, ο Στέφανος θέλει τουλάχιστον να έχει μια έδρα! Μια θεσμική καρέκλα να μπορεί να κρατηθεί από κάπου.

Προφανώς πρόκειται για θεσμική ακροβασία, πατέντα Κασσελάκη, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα παλληκάρια για να «εδραιωθεί» ο πρόεδρος και να μην είναι τουρίστας μέσα στο κόμμα.

Εκτός της παραίτησης ενός εκ των εκλεγμένων βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, εν προκειμένω του κ. Ηλιόπουλου, θα πρέπει παράλληλα να εγκαταλείψουν ακόμη τρεις επιλαχόντες (προηγούνται στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας) και συγκεκριμένα οι: Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου και Τζένη Λειβαδάρου.Το timing του κόλπου δεν είναι ούτε αυτό τυχαίο. Εν μέσω Αυγούστου και διακοπών για να μην πάρει ιδιαίτερες διαστάσεις κραξίματος...

Ο ίδιος πάντως όταν είχε ακουστεί το κόλπο γκρόσο στην αρχή της ανάληψης της αρχηγίας, το είχε αρνηθεί ως μεγαλόψυχος που είναι... Γελάνε δε και τα τσιμέντα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζει τον Κασσελάκη ως δεύτερο Έλληνα του απόδημου ελληνισμού μετά τον Όθωνα Ηλιόπουλο... για να δικαιολογήσουν ότι τελικά θα πάρει την έδρα.

Σχετικές ειδήσεις