Κασιμάτη: «Πάνδημο αίτημα να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή»

Όλα όσα είπε η Νίνα Κασιμάτη για τις εσωτερικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ακρίβεια

Κασιμάτη: «Πάνδημο αίτημα να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή»
Αρχείου - In time
2'

«Πάνδημο αίτημα να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη αναφορικά με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του βουλευτή Επικρατείας Όθωνα Ηλιόπουλου.

Αμέσως μετά, η Νίνα Κασιμάτη πρόσθεσε ότι «Είμαστε αντιμέτωποι με μία ευκαιρία. Είναι καλύτερο ο πρόεδρος του κόμματος να είναι μέσα στη Βουλή» ενώ συμπλήρωσε ότι «περιμένουμε να τοποθετηθούν όλοι οι βουλευτές επ' αυτού».

Αναφορικά με τους επιλαχόντες, η Νίνα Κασιμάτη είπε ότι «δεν νομίζω να υπάρχει αντίρρηση ώστε ο πρόεδρος του κόμματος να πάρει την έδρα».

Κασιμάτη: «Η κυβέρνηση εξυπηρετεί δικά της συμφέροντα»

«Η κυβέρνηση μένει στα δικά της δόγματα και εξυπηρετεί δικά της συμφέροντα» είπε η Νίνα Κασιμάτη αναφορικά με τις αυξήσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Συμπλήρωσε πως η ακρίβεια υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, εξηγώντας πως πρόκειται για τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης κ.α

«Μέχρι να τελειώσουν οι πόλεμοι η κυβέρνηση θα μπορεί να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό», είπε η Νίνα Κασιμάτη, ενώ υπογράμμισε ότι «οι πόροι του ταμείου ανάκαμψης πηγαίνουν σε λίγους».

Αντίστοιχα, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος ισχυρίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ έκαναν δύο πολύ σημαντικές ενέργειες» εξηγώντας πως πρόκειται για τη φορολόγηση των υπερκερδών των διυλιστηρίων.

Παραδέχτηκε πως υπάρχει αύξηση τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ωστόσο εξήγησε πως αυτή παρατηρείται κυρίως στη μεταφορά των ΙΧ. Επισήμανε παράλληλα, πως πρώτο μέλημα του πρωθυπουργού είναι η καταπολέμηση της ακρίβειας, καθώς αυτή πλήττει τόσο τα νοικοκυριά όσο και τις επιχειρήσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή