Φωτιά στην Αττική: Ο Κασσελάκης επισκέφτηκε τους πληγέντες σε δομή στα Μελίσσια

Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την συμπαράσταση του στους κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Φωτιά στην Αττική: Ο Κασσελάκης επισκέφτηκε τους πληγέντες σε δομή στα Μελίσσια
1'

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, μετά τις επισκέψεις του στο συντονιστικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας και τα μέτωπα της πυρκαγιάς στο Χαλάνδρι βρέθηκε κοντά σε πληγέντες της καταστροφής σε δομή στα Μελίσσια.

Οι υπεύθυνοι της δομής ενημέρωσαν τον κ. Κασσελάκη για το πού θα κατευθυνθούν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια κινδυνεύουν.

Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την συμπαράσταση του στους κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τη ζωή τους να απειλείται και τους διαβεβαίωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα δώσει σκληρή μάχη μέσα και έξω από την Βουλή προκειμένου να διασφαλίσει την επάνοδο στην κανονικότητα τους.

Κατά την επίσκεψη στην δομή η αντιπροσωπεία του ΣΎΡΙΖΑ - ΠΣ μοίρασε είδη πρώτης ανάγκης.

Σε μια ανθρώπινη στιγμή ο κ. Κασσελάκης ενημέρωσε δύο κατοίκους της περιοχής ότι θα τους διαθέσει όχημα προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν, όταν τον ευχαρίστησαν εκείνος απάντησε: «τα αυτοκίνητα μας ανήκουν στον ελληνικό λαό, άρα και σε εσάς, δε χρειάζεται ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε». Βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία του κ. Κασσελάκη στα Μελίσσια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή