Σε πυρόπληκτες περιοχές η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επισκέπτεται δομές φιλοξενίας πληγέντων από τη μεγάλη φωτιά στην Αττική.
INTIME NEWS

Σε πυρόπληκτες περιοχές, δομές φιλοξενίας πληγέντων, δομές φιλοξενίας και περίθαλψης ζώων και πυροσβεστικούς σταθμούς μεταβαίνει την Τρίτη (13/08/2024) η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου συνομιλεί με πυροσβέστες για να ενημερωθεί προσωπικά για την κατάσταση, καθώς και με κατοίκους εκφράζοντας τη συμπαράσταση κι αλληλεγγύη στους πληγέντες. Θα επισκεφθεί, επίσης, αρμόδιους φορείς.

«Υπενθυμίζεται ότι η Πλεύση Ελευθερίας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσωπικά είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που από το 2018, μετά το έγκλημα στο Μάτι, σταθερά και αδιάλειπτα καταθέτει προτάσεις, κάνει νομικές παρεμβάσεις, κινηματικές δράσεις και κοινοβουλευτικές ενέργειες και πρωτοβουλίες για την πολιτική προστασία, τη δασοπυροπροστασία, την προστασία και ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής, των ζώων και όλων των έμβιων όντων, του περιβάλλοντος και των οικοσυστημάτων, ενώ κατά τους 13 μήνες κοινοβουλευτικής παρουσίας έχει κάνει τις περισσότερες παρεμβάσεις και προτάσεις, με την ίδια την Επικεφαλής να θέτει τα ζητήματα σχεδόν σε κάθε ομιλία της» αναφέρει ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας.

Σχετικές ειδήσεις