Πυρά Ρωμανού σε Δούκα: «Ας μαζέψει κανένα σκουπίδι και μετά να μας πει για την πολιτική προστασία»

Ο Νίκος Ρωμανός με δήλωσή του απαντά στην ανάρτηση του Χάρη Δούκα

Πυρά Ρωμανού σε Δούκα: «Ας μαζέψει κανένα σκουπίδι και μετά να μας πει για την πολιτική προστασία»
Eurokinissi
2'

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε με ανάρτηση του στο Χ ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τέλος εποχής για το επιτελικό "φιάσκο" του Κ. Μητσοτάκη».

Ο κ. Δούκας άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική, σημειώνοντας πως «Η Αττική κάηκε για τρίτη φορά στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ, με τις φλόγες να φτάνουν ελάχιστα μόνο χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας», ενώ στην μακροσκελή ανάρτησή του πρόσθεσε ότι «Το αγωνιώδες ερώτημα των πολιτών "πού είναι το κράτος;" έχει μία και μόνη απάντηση για αυτή την καταστροφή: Απουσία και ανικανότητα των "αρίστων"».

Η απάντηση από το κυβερνών κόμμα δεν άργησε να έρθει δία στοματος Νίκου Ρωμανού.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απευθύνεται στον Χάρη Δούκα με σκληρό ύφος, λέγοντας μεταξύ άλλων «ας μαζέψει κανένα σκουπίδι και μετά είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις προτάσεις του για την πολιτική προστασία».

Η δήλωση του Νίκου Ρωμανού:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων, που δεν είναι ποτέ στην πόλη του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα στοιχειώδη του Δήμου του, μήπως, για αρχή, μαζέψει κανένα σκουπίδι.

Ακολούθως, ας ρίξει 5 βαθμούς την θερμοκρασία της Αθήνας, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Μετά από όλα αυτά, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε με προσοχή τις προτάσεις του και για την πολιτική προστασία».

Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή