Χαρδαλιάς: «Η σκέψη μας στους συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα»

«Χρόνια πολλά στους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε κάθε γωνιά του κόσμου, με υγεία και φώτιση», σημειώνει ο κ. Χαρδαλιάς για τον Δεκαπενταύγουστο

Χαρδαλιάς: «Η σκέψη μας στους συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Το δικό του μήνυμα για την σημερινή μεγάλη εορτή του Δεκαπενταύγουστου και της Κοιμήσεως της Θεοτοκου έστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η γιορτή της Παναγίας, της στοργικής Μητέρας όλων μας, μας γεμίζει με δύναμη και ελπίδα για να προχωρήσουμε στη ζωή μας, υπερνικώντας με την πίστη κάθε εμπόδιο που συναντάμε στην πορεία του βίου.

Το φετινό "Πάσχα του καλοκαιριού", βρίσκει την Αττική να βγαίνει πληγωμένη από μια ακόμα μεγάλη δοκιμασία, που σημαδεύτηκε από την απώλεια συνανθρώπου μας και από σημαντικές ζημιές σε περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον.

Η σκέψη μας είναι στους συμπολίτες μας που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα. Είμαστε μαζί τους, για να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο, ώστε να κερδίσουν ξανά την κανονικότητα στη ζωή τους. Με πείσμα, με πίστη, με επιμονή, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και - προπαντός - με ενότητα και συνεργασία, θα αποκαταστήσουμε όσα καταστράφηκαν. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα τα καταφέρουμε.

Οι αξίες της πίστης μας, είναι το θεμέλιο για να πάμε μπροστά, να θεραπεύσουμε τις πληγές μας και να χτίσουμε ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι από καρδιάς η χάρη της Παναγίας μας να γεμίζει τις καρδιές μας και να μας προστατεύει όλους μας.

Χρόνια πολλά στους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε κάθε γωνιά του κόσμου, με υγεία και φώτιση», σημειώνει ο κ. Χαρδαλιάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή