Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Συγγνώμη από τους αστυνομικούς και διαγραφή του ευρωβουλευτή σας

Την αποπομπή Παππά ζητάει ο Παύλος Μαρινάκης από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ 

Μαρινάκης κατά Κασσελάκη: Συγγνώμη από τους αστυνομικούς και διαγραφή του ευρωβουλευτή σας
1'

Σοβαρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι χαρακτηρισμοί του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, κατά αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής φέρεται να έστειλε μηνύματα στα οποία αναφέρεται στους αστυνομικούς με πολύ άσχημο τρόπο. Ανακοίνωση για το θέμα με κριτική και κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξέδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης αναφέρει:

Ο λαλίστατος κ. Κασσελάκης που, ειδικά αυτές τις ημέρες, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αναρτήσεων, φωτογραφιών και βίντεο, δεν αφιέρωσε ούτε λίγα λεπτά για να ζητήσει έστω μια συγγνώμη στους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους για την χυδαία και απειλητική συμπεριφορά του ευρωβουλευτή του Νίκου Παππά.

Σε ένα κανονικό κόμμα η διαγραφή του θα ήταν αυτονόητη. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας και οφείλουμε να τις στέλνουμε στο περιθώριο με πράξεις.

Είναι αδιανόητο σε μια εποχή που πολιτεία, πολίτες, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας, δίνουμε όλοι μαζί την πιο δύσκολη μάχη ενάντια στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, ένας εν ενεργεία εκπρόσωπος της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο να απειλεί και να βρίζει με τόσο χυδαίο τρόπο αστυνομικούς που σε πολύ δύσκολες συνθήκες υπερβάλουν εαυτούς για να είμαστε ασφαλείς.

Κ. Κασσελάκη, δεν χρειάζονται πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά μόνο η αυτονόητη απόφαση αποπομπής. Αναμένουμε την απάντησή σας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή