«Πυρά» κυβέρνησης σε Κασσελάκη: «Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι έναν περιφερόμενο influencer»

«'Εχουμε αυξήσει όσο ποτέ άλλοτε τον αριθμό των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων πυρόσβεσης», αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές για τις «λασπολογίες» του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

«Για όλες τις αστήρικτες αιτιάσεις και τα χονδροειδή ψέματα του κ. Κασσελάκη έχουμε απαντήσει με αναλυτικά στοιχεία και συγκεκριμένες πράξεις.», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές για τις «λασπολογίες» του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την διαχείριση των πυρκαγιών.

«Κάθε χρόνο εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιώνουμε το σύστημα πολιτικής προστασίας και πρέπει να κάνουμε πολλά ακόμα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις ολοένα και πιο δύσκολες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής

Για αυτό άλλωστε έχουμε αυξήσει όσο ποτέ άλλοτε τον αριθμό των πυροσβεστών και των εναέριων μέσων πυρόσβεσης ενώ η προσπάθειά μας συνεχίζεται βάσει ολοκληρωμένων πολιτικών για ένα σύγχρονο σύστημα πολιτικής προστασίας.

Ένα είναι σίγουρο, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι έναν περιφερόμενο influencer που φτάνει στο σημείο να στοχοποιεί επιστήμονες, δημοσιογράφους και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος λασπολογώντας τους ότι «τα παίρνουν» επειδή δεν του αρέσουν αυτά που αναφέρουν.

Σε αυτό τον κατήφορο χυδαιότητας θα τον αφήσουμε μόνο του.»

Σχετικές ειδήσεις