Πηγές Υπ. Πολιτισμού: Με άδεια βόθρου από το 1978 η πισίνα στην κατοικία Κασσελάκη στις Σπέτσες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντί να έχει βόθρο έκανε πολυτελείς βουτιές

Πηγές Υπ. Πολιτισμού: Με άδεια βόθρου από το 1978 η πισίνα στην κατοικία Κασσελάκη στις Σπέτσες
INTIME NEWS
1'

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η υπόθεση της πισίνας στις Σπέτσες για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Πολιτισμού το συγκεκριμένο σημείο είναι δηλωμένο... βόθρος!

Φυσικά όλα αυτά έρχονται σε πληρέστατη αντιδιαστολή με τα όσα ψευδή ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όταν έγινε γνωστό το θέμα ανέφερε πως ήταν δεξαμενή που καλλωπίστηκε!

Παράλληλα, ελεγχο στην κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες πραγματοποίησε κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιά και Νήσων, όπως τονίζουν πηγές του υπουργείου Πολιτισμού.

Κατά τις ίδιες πηγές «Ο μηχανικός έδειξε στους διενεργούντες τον έλεγχο άδεια του 1978, η οποία είχε δοθεί για κατασκευή σηπτικής δεξαμενής, δηλαδή βόθρου. Ο μηχανικός ισχυρίζεται ότι αυτό το οποίο φαίνεται σήμερα ως πισίνα είναι η σηπτική δεξαμενή. Σε κάθε περίπτωση η άδεια του 1978 δεν μπορεί να ισχύει σχεδόν 50 χρόνια μετά. Το θεσμικό πλαίσιο για τις Σπέτσες τα τελευταία χρόνια έχει αναθεωρηθεί πλήρως. Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή