Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεμπροστιάζει» Πολάκη η Λινού - Η ανάρτησή της

Στην αντεπίθεση πέρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη λάσπη που πετάει ο Παύλος Πολάκης

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεμπροστιάζει» Πολάκη η Λινού - Η ανάρτησή της
1'

Με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν να γίνεται έρευνα σε βάρος της με εντολή Κασσελάκη!

Μάλιστα στην ανάρτησή της αφήνει ξεκάθαρα υπονοούμενα κατά του Παύλου Πολάκη, ο οποίος αφήνει διαρκώς αιχμές για τη χρηματοδότηση που έχει να κάνει με επιχορηγήσεις του ινστιτούτου Prolepsis που ανήκει στην ίδια

«Προσωπικά δεν θα είχα καμία αντίρρηση να πραγματοποιηθεί άμεσα. Το Ινστιτούτο Prolepsis και όλα του τα προγράμματα, ούτως ή άλλως, ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, διεθνείς ελεγκτικούς οργανισμούς, και από κρατικούς φορείς. Για κάθε πρόγραμμα, υποβάλλονται εκθέσεις πεπραγμένων μαζί με οικονομικούς απολογισμούς προς κάθε ενδιαφερόμενο, οι οποίοι τα αξιολογούν όχι μόνο ως προς τη νομιμότητά τους και τη χρηστή διαχείριση των κονδυλίων, αλλά και ως προς την αποτελεσματικότητά τους. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι οποιοσδήποτε επιπλέον έλεγχος θα επιβεβαιώσει ότι το έργο αυτό ήταν πάντα και νόμιμο, και ηθικό, και αποτελεσματικό» αναφέρει μεταξύ άλλων η Αθηνά Λινου.

Η ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή