Πολάκης κατά Κασσελάκη για την Λινού: «Δουλευόμαστε ψιλό γαζί;»

Με όλους και με όλα τα έβαλε ξανά ο «αψύς Κρητικός»

Για μια ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης βάλει κατά πάντων στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο με αφορμή την υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων μετά από τις παλινωδίες Κασσελάκη σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έχει ανοικτή βεντέτα μετά από την παρέμβασή της στη Βουλή, όταν ο κ. Πολάκης είχε επιχειρήσει bullying σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», ανέφερε ο κ. Πολάκης.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή στήνει παιχνίδια, ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εν όψει εξελίξεων ή ... δεν ξέρει τι της γίνεται: Δείτε την ανάρτησή του: