Ηχητικό ντοκουμέντο Πολάκη - Όλα όσα είπε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης

Ηχητικό ντοκουμέντο Πολάκη - Όλα όσα είπε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
2'

Αποκαλυπτικό όσων είπε ο Παύλος Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Παύλος Πολάκης έθεσε ζήτημα ηγεσίας και σημείωσε πως αυτή πρέπει να αλλάξει κι ότι ο ίδιος θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Παράγουμε περισσότερη παραπολιτική ύλη παρά πολιτική γραμμή».

Το ηχητικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως το Parapolitikatv:

«Πρέπει να περάσουμε από την ηθικολογία της συμπεριφοράς και τη θεωρητικολογία της απογειωμένης ιδεολογικοποίησης επί παντός επιστητού και επί οποιουδήποτε δικαιώματος, πρέπει να περάσουμε σε μία σαφή πολιτική γραμμή για να ρίξουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χρειάζεται ένα πρόγραμμα λαϊκά κατανοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά. Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό. Πέρα από την αναγκαία κατάστασης εξυγίανσης στα κομματικά μέσα, πρέπει να συνδυαστεί η όποια πρόταση με την αλλαγή του περιεχομένου τους, τόσο σε επίπεδο πολιτικής γραμμής όσο και σε επίπεδο παραγωγής ενός τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα προβάλεται από μία σειρά περιφερειακών σταθμών, το οποίο θα μπορεί να φέρει και διαφημιστικά έσοδα για τη βιωσιμότητα των μέσων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη «βόμβα» Πολάκη απάντησε λίγο αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης, δηλώνοντας, πως «δεν σηκώνει το γάντι» παραπέμποντας για την όποια μομφή στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ότι έχει να κάνει με την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη που αμφισβήτησε ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είπε ότι δεν θα ταλαιπωρήσει το κόμμα και δεν θα τα βροντήξει ποτέ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
21:51ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σάμο