Παύλος Γερουλάνος στο συνέδριο των Δημοκρατικών: Τι να περιμένουμε από την πολιτική της Κάμαλα Χάρις

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αμερικανική πολιτική στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή

Παύλος Γερουλάνος στο συνέδριο των Δημοκρατικών: Τι να περιμένουμε από την πολιτική της Κάμαλα Χάρις
1'

Στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο των ΗΠΑ βρέθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας στο OPEN ο κ. Γερουλάνος σχολίασε την αλλαγή Χάρις - Μπάιντεν στην κούρσα των αμερικανικών εκλογών και μετέφερε το κλίμα από το συνέδριο των Δημοκρατικών.

Αναφέρθηκε στην αμερικανική πολιτική στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή.

«Η ατζέντα είναι πολύ πηχτή. Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, Μέση Ανατολή, Ιράν, θέμα του ΝΑΤΟ και ο ρόλος της Ευρώπης είναι θέματα που προκύπτουν ξανά και ξανά. Οι Δημοκρατικοί είναι για πρώτη φορά σχεδόν ενωμένοι. Η Κάμαλα Χάρις παρουσιάζει μια πιο ισορροπημένη πολιτική. Αν εκλεγεί θα μπορούσαμε να περιμένουμε την ίδια εξωτερική πολιτική με ορισμένες διαφορές», σχολίασε.

Ο Παύλος Γερουλάνος είχε πλειάδα συναντήσεων, μεταξύ των οποίων με τον Γερουσιαστή από το New Jersey, Cory Booker, το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Robert Menendez, με την αντικυβερνήτη της Καλιφόρνιας Ελένη Κουναλάκη, με το ηγετικό στέλεχος της American Jewish Committee, Allan Reich και με τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Ivo Daalder.

Ο Παύλος Γερουλάνος ανέρτησε σχετικό βίντεο στα social media:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή