Νίκος Μωραΐτης κατά Αλέξη Τσίπρα: «Φόρτωσε την Αριστερά με εξαμβλώματα»

Ο στιχουργός εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα

Νίκος Μωραΐτης κατά Αλέξη Τσίπρα: «Φόρτωσε την Αριστερά με εξαμβλώματα»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Ο Νίκος Μωραϊτης έβαλε στο «στόχαστρο» τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τη στιγμή που στο κόμμα της Κουμουνδούρου επικρατεί κρίση… ηγεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο στιχουργός εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα μέσω μιας νέας του ανάρτησης, κατηγορώντας τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «φόρτωσε την Αριστερά με εξαμβλώματα».

«Να τους βλέπεις και να ντρέπεσαι να πεις ”είμαι Αριστερός”», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

«Η προσφορά του Κασσελάκη είναι ότι (από απειρία· από πολιτική αφέλεια;) τράβηξε το σεντόνι και αποκαλύφθηκε με τι πολιτικά εξαμβλώματα φόρτωσε ο Αλέξης Τσίπρας την (υποτιθέμενη) Αριστερά. Να τους βλέπεις και να ντρέπεσαι να πεις «είμαι Αριστερός». Ελπίζω αυτή η πληγή για την Αριστερά κάποτε να κλείσει.

Όμως θα πάρει πολλά χρόνια και πολύ κόπο να ξεχάσει κανείς ότι τόσοι ιδιοτελείς, τόσα αρπακτικά, τόσοι αριβιστές δήλωσαν κάποτε «Αριστεροί» και εξευτέλισαν τον πιο συνδεδεμένο με το Δίκαιο και τον Αλληλεγγύη πολιτικό χώρο.

Προσωπικά, την «Αριστερά μου», αυτή που έχω μέσα μου, δεν την εκχωρώ πλέον σε κανέναν πολιτικό. Για 12 ολόκληρα χρόνια την έδωσα αυτήν τη μέσα μου Αριστερά στον Τσίπρα, και μου την παρέδωσε κουρελόχαρτο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή