ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε «βεντέτα» με Κασσελάκη ο Πολάκης - Στο τραπέζι θέμα ηγεσίας και πρόταση μομφής

Ο κρητικός βουλευτής, θέτει θέμα ηγεσίας και προαναγγέλει πρόταση μομφής στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκης

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση Παύλου Πολάκη, ο οποίος επιμένει στις θέσεις του, αμφισβητώντας ευθέως τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια της τοποθέτησής του στην Πολιτική Γραμματεία την περασμένη εβδομάδα.

Ο κρητικός βουλευτής, θέτει θέμα ηγεσίας και προαναγγέλει πρόταση μομφής στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Documento, χωρίς να αποκλείει ακόμα και να τη διεκδικήσει ο ίδιος.

«Οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται να γίνει συντεταγμένα και στα όργανα», είναι η απάντηση του Παύλου Πολάκης στο ερώτημα αν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξηγεί ο πρώην υπουργός για τα όσα συνέβησαν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την περασμένη εβδομάδα, αιτία ήταν η εικόνα που βγάζουμε ως κόμμα την τελευταία περίοδο«, συμπληρώνοντας πως σαφώς συνέβαλαν το στημένο κλάμα από τη Λινού, αλλά και η διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος.

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τη «βεντέτα» που άνοιξε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να διατυπωθεί μία πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και του καθεστώτος Μητσοτάκη.... και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Παύλου Πολάκη καμία πρόθεση για συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθως όπως αναφέρουν από το περιβάλλον του πρώην υπουργού «δεν σμίγουν οι χρόνοι τους».

«Φουντώνει» η κόντρα με τους «8»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αν και αποφεύγει να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη, αν' αυτού επιλέγει να στρέψει τα πυρά του στους «87» και συγκεκριμένα την ομάδα των «8», βλέποντας «εχθρούς» παντού.

Σε νέα ανάρτησή του, αποδίδει εκ νέου τις εσωκομματικές έριδες και διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο που του κάνει η διαπλοκή. Μάλιστα στην ανάρτηση του αναφέρει ότι ο ίδιος έχει επιλέξει ένα δρόμο μοναχικό αλλά δίκαιο και γι' αυτό το λόγο δέχεται τις επιθέσεις.

Χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους «8» ότι αποσκοπούν σε απογοήτευση των ψηφοφόρων και το κόμμα να «ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη Κεντροαριστερά» και στη συνέχεια να επιλεγεί κάποιος «σωτήρας από τη διαπλοκή».

«Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος τρέφεται με το να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό. Μπορεί να συνεχίσει να μαλώνει μόνος του. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος» » απάντησαν πηγές από την ομάδα των «8».

Σχετικές ειδήσεις