Νίκος Παππάς: Αποστάσεις από Πολάκη, στήριξη σε Κασσελάκη

Νέα τοποθέτηση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ 

Νίκος Παππάς: Αποστάσεις από Πολάκη, στήριξη σε Κασσελάκη
2'

Νέα παρέμβαση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκε από τον Νίκο Παππά.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος βουλευτής ΝΔ, ο Νίκος Παππάς βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Παναγιώτης Δουδώνης βουλευτής ΠΑΣΟΚ, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο OPEN και σε αυτό το πλαίσιο ο Νίκος Παππάς σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα του.

«Έχουμε συλλογικές αποφάσεις στις οποίες πρέπει να δώσουμε χώρο να εφαρμοστούν και να επικοινωνηθούν με τον κόσμο. Βλέπω απόψεις που διατυπώνονται, διατυπώνεται η άποψη πως πρέπει να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή να διαλυθεί ή να διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ και να φτιαχτεί κάτι καινούριο. Δεν πιστεύω ότι μέσα από αλλεπάλληλες κρίσεις μπορεί να δημιουργηθεί κάτι θετικό για τον προοδευτικό χώρο. Η δική μας συλλογική απόφαση την οποία οφείλουμε όλοι να υπηρετήσουμε και να της δώσουμε χώρο και δημοσιότητα, λέει ότι πρέπει να συγκροτηθεί μια συμμαχία των προοδευτικών δυνάμεων, στην οποία αυτονοήτως εμείς διεκδικούμε να ηγηθούμε ως το μεγαλύτερο κόμμα», είπε ο κ. Παππάς.

«Περιμένω να δω εναλλακτικές πλατφόρμες», σχολίασε και τόνισε:

«Εδώ δεν πρέπει να γίνει ένα διπλό λάθος. Πρώτη πτυχή των λαθών αφορά προκατασκευασμένες και προειλημμένες αποφάσεις και διαφωνίες, δηλαδή εγώ θα πάω να διαφωνήσω, έχω έτοιμο και ένα κείμενο. Το δεύτερο λάθος είναι να αποδίδουμε στον διαφωνούντα ταπεινά κίνητρα. Προσωπικά διαφωνώ με τις απόψεις που έχουν ακουστεί όπως τις περιέγραψα. Υπάρχει μια συνθήκη που ακόμη και οι υπαρκτές διαφωνίες δεν διατυπώνονται με τον τρόπο που πρέπει».

«Δεν θα χρησιμοποιούσα τέτοιους χαρακτηρισμούς στο δημόσιο λόγο», απάντησε σε σχετικό ερώτημα για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για την Αθηνά Λινού και συμπλήρωσε: «Πολλές φορές ο Παύλος Πολάκης έχει φέρει στη δημοσιότητα φλέγοντα ζητήματα αλλά επιλέγει να τα παρουσιάσει στολισμένα με διάφορους χαρακτηρισμούς και αξιολογήσεις επί των προσώπων. Αυτό αδικεί την ουσία και τα καλύπτει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή