Νοτοπούλου: Δέχομαι επιθέσεις από υποστηρικτές του Κασσελάκη

Είχε προηγηθεί κριτική Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη λέγοντας ότι «Στοχοποιεί τους ίδιους τους βουλευτές του»

Νοτοπούλου: Δέχομαι επιθέσεις από υποστηρικτές του Κασσελάκη
2'

Σε νέα παρέμβαση μετά την προηγούμενη ανάρτησή της προχώρησε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας στο Action 24 η Κατερίνα Νοτοπούλου κατήγγειλε χυδαίες συμπεριφορές και κατηγόρησε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως δείχνει «επιλεκτική στάση απέναντι σε ποιες σεξιστικές ή συκοφαντικές επιθέσεις καταγγέλλει και ποιες ανέχεται».

«Η αλήθεια είναι πως τα δύο τελευταία 24ωρα έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις στο διαδίκτυο, είτε επώνυμες, είτε από τα γνωστά - άγνωστα τρολ του διαδικτύου, επιθέσεις πολύ ασχημες, απειλητικές, σεξιστικές και κάποιες από αυτές αφορούσαν και τον τρόπο επικοινωνίας μου. Είναι γνωστή η αναπηρία, η δυσκολία που έχω στην επικοινωνία λόγω υψηλής βαρηκοΐας. Όταν είμαστε στην πολιτική, πρέπει να δεχόμαστε κριτική για τον πολιτικό μας λόγο και τις πολιτικές μας πράξεις. Θεωρώ και προσωπική μου υποχρέωση να υπερασπίζομαι αυτή τη λειτουργία τη Δημοκρατίας. Οτιδήποτε άλλο όχι απλά δεν με φοβίζει, αλλα με πεισμώνει να συνεχίσω» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια τοξικότητα και αυτό είναι χαρακτηριστικό του πώς επηρεάζεται η πολιτική από τη διαδικτυακή συζήτηση, η οποία ανοίγει γενικώς. Όταν πρόκειται για κόμμα της Αριστεράς, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».

Για τα περιβόητα τρολς και τη στάση Κασσελάκη, σχολίασε: «Δεν γνωρίζω ποιοι είναι και δεν με αφορά. Το φαινόμενο έχει διαχυθεί. Είναι συμπεριφορες που δεν αρμόζουν στην πολιτική. Ο πρόεδρος έχει δείξει επιλεκτική στάση απέναντι σε ποιες σεξιστικές ή συκοφαντικές επιθέσεις καταγγέλλει και ποιες τις ανέχεται και οι υποστηρικτές του τις υποστηρίζουν επώνυμα ή ανώνυμα».

Σε ερώτημα εάν πιστεύει ότι έγινε στόχος από άτομα που στηρίζουν τον κ. Κασσελάκη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν απόλυτη: «Είναι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, φυσικά. Και θεωρώ ότι κάθε πρόεδρος πρέπει να εμπνέει, να συσπειρώνει, να προστατεύει, να ενώνει απέναντι σε κάθε στοχοποίηση στελεχών, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι χυδαία και σεξιστική».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή