Ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο με την περικοπή του μισθού του

Νέες εξελίξεις; Όλα όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης 

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο με την περικοπή του μισθού του
1'

Στην αποκάλυψη της περικοπής της βουλευτικής του αποζημίωσης προέβη ο Παύλος Πολάκης, ενώ προτείνει στον πρόεδρο της Βουλής να δώσει τη...διαφορά στο δήμο Σφακίων.

Μένεα πνέει ο Παύλος Πολάκης σε νέα παρέμβασή του σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος της Βουλής προχώρησε «στην περικοπή της βουλευτικής μου αποζημίωσης. Θα μείνει στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε».

Στην παρέμβασή του αναφέρεται και στην υπόθεση Νοτοπούλου, και προσθέτει ότι «κάποιοι μες στον ΣΥΡΙΖΑ νόμιζαν θα ξεμπέρδευαν μαζί μου αλλά δεν...».

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης ανέφερε:

Ενώ ολο το σκηνικο και του υποτιθεμενου «μπουλινγκ σε αρρωστη γυναικα» και του ψευτικου χρονοκαθυστερημενου κλαματος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως ηταν αφενος ανυπαρκτο και αφετερου στημενο ο Προεδρος της Βουλης προχωρησε στην περικοπη της βουλευτικης μου αποζημιωσης!

Έτσι ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ δημοσιοποιώ το εγγραφο της περικοπής για να μεινει και στην ιστορια του Κοινοβουλιου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπιγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμου και εκδικητικοτητας απεναντι σε αυτο που φοβαστε!!


Έτσι για να «ικανοποιηθούν» και κάποιοι μες στο Συριζα που νόμιζαν πως θα ξεμπέρδευαν μαζι μου αλλά δεν..

Κυριε Τασούλα προεδρε της Βουλης ,αυτην την εξοικονομηση που θα κάνεις θα σου πρότεινα να τη δωσεις στο Δήμο Σφακιων για την ενισχυση του Δημοτικου Φροντιστηρίου στα παιδιά της περιοχής .

Υγ .Εγω είχα, εχω και θα εχω δουλειά .


Απο την πολιτικη δεν ζω ,14 χρονια ΠΡΟΣΦΕΡΩ..

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή