Τον Κασσελάκη δείχνουν οι «87» ως ηθικό αυτουργό των χυδαίων επιθέσεων των τρολς

Και από τη μανία τους, δεν γλιτώνει κανείς. Είτε είναι απλά γυναίκα -ως επί το πλείστον-, είτε άντρας

Οι χυδαίες σεξιστικές και μισαναπηρικές επιθέσεις που δέχθηκε η Κατερίνα Νοτοπούλου, από τη «στρατιά» των τρολς που στηρίζουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο «βόθρος» του διαδικτύου -σε αντίθεση με τη σηπτική δεξαμενή που μετατράπηκε σε απλή δεξαμενή με χλώριο στην εξοχική κατοικία του Στέφανου Κασσελάκη, στις Σπέτσες, με βάθος 1.40 μέτρα- δεν έχει πάτο.

Φαίνεται, όμως, ότι οι «αγανακτισμένοι» ανώνυμοι οπαδοί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιο τρόπο μαγικό -αφού η Κουμουνδούρου ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση μαζί τους- καταφέρνουν και συντονίζουν τις επιθέσεις τους εναντίον οποιουδήποτε ενοχλεί κάθε φορά τον αγαπημένο τους ηγέτη.

Και από τη μανία τους, δεν γλιτώνει κανείς. Είτε είναι απλά γυναίκα -ως επί το πλείστον-, είτε άντρας. Είτε έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, είτε όχι. Όλα τα «σφάζουν», όλα τα «μαχαιρώνουν» οι «εθελοντές» στα κοινωνικά δίκτυα. Και κάθε φορά, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το μόνο που αλλάζει, είναι το πρόσωπο το οποίο προσπαθούν να «σταπατσάρουν» με κάθε τρόπο.

Πρώτο θύμα, ήταν η Έφη Αχτσιόγλου. Που στα 38 της χρόνια, φορτώθηκε από τους «αγνούς» διαδικτυακούς οπαδούς του εξ Αμερικής ορμώμενου επιχειρηματία όλες τις «αμαρτίες» του ΣΥΡΙΖΑ. Το τι έγραψαν -αφιλοκερδώς, πάντα- κατά τη διάρκεια της περσινής εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου οι «αγανακτισμένοι» οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Τότε, πολλά από τα σημερινά θύματα της «ορδής» των «κασσελίστας», σιώπησαν. Μην πούμε ότι χάρηκαν και γίνουμε υπερβολικοί. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Όπως και να έχει, σε κάθε δύσκολη στιγμή που βιώνει εξαιτίας της πολιτικής του αδυναμίας ο Στέφανος Κασσελάκης, ο ίδιος και οι «αυλικοί» του επιλέγουν να κατασκευάσουν έναν «εσωτερικό εχθρό». Και ως δια μαγείας, τα πρόσωπα αυτά, βρίσκονται κατευθείαν στο πυρ το εξώτερον του διαδικτυακού «βόθρου».

Μετά τη χυδαιότητα εναντίον της Κατερίνας Νοτοπούλου (είχε προηγηθεί εκείνη σε βάρος του Σωκράτη Φάμελλου και της Δώρας Τσαμπάζη), η ηγετική ομάδα και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, αναγκάστηκαν να πάρουν δημόσια θέση και να καταδικάσουν την επίθεση.

Μόνο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε καν τον κόπο να αναφερθεί ονομαστικά στο θύμα της επίθεσης. Έκανε μια γενική και αόριστη αναφορά, γεγονός που εξόργισε τα στελέχη της ομάδας των «87». Επομένως, δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι πήγες της ομάδας χαρακτηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη ως τον «ηθικός αυτουργό» των χυδαίων επιθέσεων από ανώνυμα και επώνυμα τρολ.

Μάλιστα, τα ίδια πρόσωπα συμπληρώνουν πως οι καταδίκες αυτών των επιθέσεων από τον τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτα άλλο, πάρα «κροκοδείλια δάκρυα». Άλλωστε, πολλά στελέχη του κόμματος έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι αυτές οι «στρατιές» δεν είναι και τόσο εθελοντικές.

«Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διαλυτική κρίση που βιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ», αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Πάντως, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ότι όσο οι αρμόδιες αρχές αφήνουν αυτό τον «βόθρο» στο διαδίκτυο να γεμίζει, κάποια στιγμή θα ξεχειλίσει. Και τότε θα «πνίξει» ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και την -όποια- αξιοπιστία του έχει απομείνει.