Παππάς: Είναι ένα αποτέλεσμα δημοκρατικό - Όλοι οι βουλευτές είμαστε μαζί ανεξαρτήτως τι ψηφίσαμε

Μετά από την μαραθώνια συζήτηση και τις διαφωνίες επί του διαδικαστικού υπερψηφίστηκε η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη για την αντικατάσταση του του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά.

Παππάς: Είναι ένα αποτέλεσμα δημοκρατικό - Όλοι οι βουλευτές είμαστε μαζί ανεξαρτήτως τι ψηφίσαμε
In Time
1'

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Παππάς δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής:

«Θέλω να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν των πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη για τη τημητική πρόταση προς το πρόσωπό μου και τα πρόσωπα για τις στελέχωση του προεδρίου της κοινοβουλευτικής ομάδας, να ευχαριστήσω όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργική συζήτηση, ανεξαρτήτως της τοποθέτησής τους και να υποσχεθώ ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με όλα τα μέλη της βουλευτικής ομάδας για να σταθεί κοινοβουλευτική ομάδα μας στο ύψος των περιστάσεων, να κάνει πράξη την ανάγκη και οργανωμένη εξωστρέφεια του κόμματος και υπέρβαση των όποιων δυσκολιών έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα. Έχουμε όλο το ιδεολογικό και πολιτικό όπλοστάσιο, έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε χώρο με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, τις προγραμματικές μας θέσεις, να ακούγονται να αξιολογούνται από το λαό και αυτό θα κάνουμε.

Είναι ένα αποτέλεσμα καθαρό, ένα αποτέλεσμα δημοκρατικό, ένα αποτέλεσμα που μας δίνει την εντολή να πάμε όλοι μαζί παρακάτω. Από αυτή τη στιγμή και μετά δεν έχει καμία σημασία τι ψήφισε ο κάθε βουλευτής. Όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με οδηγό τις συλλογικές μας αποφάσεις μπορούμε να φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα για την κοινωνία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή