Πίσω από τις λέξεις τον «σκιάζει» ο Αλέξης - Εμμονή Κασσελάκη για να πάρει θέση ο Τσίπρας

Πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα μετά την εκτροπή της κατάστασης

Πίσω από τις λέξεις τον «σκιάζει» ο Αλέξης - Εμμονή Κασσελάκη για να πάρει θέση ο Τσίπρας
3'

Πώς το πήγαν πώς το έφεραν στον ΣΥΡΙΖΑ πάλι με τον Αλέξη Τσίπρα ασχολούνται μετά από όσα συνέβησαν πρόσφατα στην Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές πλέον ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και οι υποστηρικτές του βλέπουν παντού εφιάλτες με τις «σκιές» του πρώην προέδρου. Κάτι που διεφάνη και από την νέα αιχμή που άφησε ο ίδιος και για τον Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Realnews.

«Θα περίμενα τουλάχιστον από τον Αλέξη Τσίπρα να μην ανέχεται διάφοροι αυτόκλητοι ερμηνευτές του, να μιλούν ή να γράφουν υπονοώντας ότι τον εκφράζουν. Όλοι αυτοί συρρικνώνουν το προφίλ του από πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού παράταξης σε αρχηγό ομάδας. Αν θέλει μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στο χώρο μας χωρίς «κύκλους» και «διαρροές». Καθαρά και ανοιχτά όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα», ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατά τα λοιπά είπε ότι «αυτό που διαφαίνεται είναι ένα σχέδιο για ένα νεφελώδες κεντροαριστερό σχήμα- ‘κουρελού’ που φιλοδοξεί να συστεγάσει ηττημένα πολιτικά σχέδια, είτε μιλάμε για το όλον ή για ένα τμήμα του ακόμη και σήμερα σημιτικού ΠΑΣΟΚ, είτε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς».

Το σήριαλ με Πολάκη συνεχίστηκε

Στο μεταξύ λίγες μέρες πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε... εν τω μέσω της νυκτός, με νέα ανάρτηση και άναψε «φωτιά» στο κόμμα.

Ο Κρητικος βουλευτής διατηρεί ανοιχτό το εσωκομματικό μέτωπο, καθώς με νυχτερινή του ανάρτηση στο Facebook έθεσε ανοιχτά ζήτημα ηγεσίας. O κ. Πολάκης ανέφερε στην ανάρτησή του: «Άντε καλό ξημέρωμα. Τώρα που τελείωσε...

Ήρθε ο: «Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καιρός για σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση. Καιρός να βάλουμε πλώρη να τους ρίξουμε. Καιρός για πρόγραμμα και σχέδιο ανάταξης της κοινωνικής πλειοψηφίας σε σύγκρουση με τη διαπλοκή».

Μετά την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά στην προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το αίτημα για προσφυγή στις κάλπες για την επανεκλογή προέδρου διατυπώνεται όλο και συχνότερα από στελέχη του κόμματος.

Η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο Action24 υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «πρέπει να απευθυνθεί στους ανθρώπους που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει ο ίδιος να πάρει την ευθύνη ενός αρχηγού, ενός προέδρου κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης και να δώσει λύση», ο Σωκράτης Φάμελλος είπε «έχω ανοίξει ξεκάθαρα θέμα πολιτικής της ηγεσίας» (ΑΝΤ1), ενώ και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε: «Οι εκλογές για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να εκτονώσουν την κρίση».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή