Παπαγεωργίου - ΣΥΙΡΖΑ: Εξηγήσεις για τον πληροφορία περί διαγραφής Λινού

Ντόμινο εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Λινού 

Παπαγεωργίου - ΣΥΙΡΖΑ: Εξηγήσεις για τον πληροφορία περί διαγραφής Λινού
2'

Νέος αιφνιδιασμός προέκυψε στο πολιτικό σκηνικό με την πληροφορία περί επικείμενης διαγραφής της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου, αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ απάντησε:

Πιθανόν να είναι μια κίνηση μέχρι την τελική έκβαση της υπόθεσης με τα έγγραφα που παρείχε.

Όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει παράδοση της έδρας τόνισε: Δεν υπάρχει παραίτηση ή απομάκρυνση βουλευτή

Υπενθυμίζεται ότι την αποπομπή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει η ηγεσία της Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κουμουνδούρου, οι 459 σελίδες που παρέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis δεν έχουν κριθεί επαρκείς, με αποτέλεσμα από ώρα σε ώρα να αποφασιστεί η αποπομπή της από την ΚΟ του κόμματος.

Με αυτή την απόφαση που, όπως όλα δείχνουν, έχει «κλειδώσει» ο Παύλος Πολάκης, δικαιώνεται, καθώς ο βουλευτής είχε αναδείξει το θέμα των συμβάσεων του ινστιτούτου και δημόσια και επίσημα στα κομματικά όργανα. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει ζητηθεί ήδη η παραίτησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για οποιονδήποτε βουλευτή της ΝΔ είχαμε αποκαλύψει τέτοια πράγματα, όπως αποκαλύψαμε για τη Λινού θα ζητούσαμε τη διαγραφή του. Και από την ΚΟ της ΝΔ και από μέλος του κόμματος» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στην πρόσφατη Πολιτική Γραμματεία.

Τι είχε πει η Αθηνά Λινού

Η Αθηνά Λινού έχει πει μέσω social media πως «κάθε έλεγχος είναι δεκτός» και πως σκεφτόταν να προσφύγει αυτοβούλως στη Δικαιοσύνη. Η Αθηνά Λινού χθες έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη να ανακαλέσει τα όσα έχει πει κατά καιρούς, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει βήμα πίσω.

Η αποπομπή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα θεωρείται θέμα ωρών. Πλέον, μένει να φανεί αν και πως θα επιληφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πυρά Πολάκη στην Αθηνά Λινού

Νέα «πυρά» εξαπέλυσε το πρωί της Κυριακής (25/8) ο Παύλος Πολάκης κατά της Αθηνάς Λινού, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, αποκαλύπτοντας ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ του Σαββάτου.

Οπως ισχυρίζεται η κ. Λινού του είπε ότι κατά τη γνώμη της επί 10 χρόνια είχαν μία καλή συνεργασία, ενώ εκείνος της απάντησε ότι είχαν απλώς μία γνωριμία από το πανεπιστήμιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή