Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η αποστομωτική απάντησή της σε αγενέστατη follower - Πώς την «σιώπησε»

Η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής» δεν... μάσησε

Μια ακόλουθό της στο Instagram «κατακεραύνωσε» η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, με αφορμή φωτογραφία της με χαλαρή καλοκαιρινή εμφάνιση και διάθεση.

Η πολιτικός είχε αναρτήσει προχθές μία φωτογραφία της, σημειώνοντας πως «μια μέρα που δεν χαμογέλασες είναι σίγουρα μια χαμένη μέρα», συμφωνώντας μαζί της πάνω από 6.600 ακόλουθοί της που έκαναν like στο post. Ομως, μία ακόλουθός της είχε διαφορετική άποψη, σχολιάζοντας πως η φωτογραφία με σορτς δεν αρμόζει στη θέση της. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί κακοπροαίρετα ότι έχει κάνει χρήση υαλουρονικού και πως η εμφάνιση ταίριαζε σε ηθοποιό, τραγουδίστρια ή μοντέλο, αλλά όχι σε πολιτικό.

Η απάντηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου ήταν αποστομωτική στην ακόλουθό της στο Instagram.

«Και έλεγα, δεν θα βρεθεί κάποιος ή κάποια να “διαμαρτυρηθεί” για το “προκλητικόν” της εμφανίσεώς μου; Να που βρέθηκε, και είναι και γυναίκα. Καμία έκπληξη» παρατήρησε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, παραθέτοντας τέσσερα επιχειρήματα:

«Α) Η εμφάνισή μου δεν έχει τίποτα το προκλητικό.
Β) Είμαι 33 χρονών και όχι 83.
Γ) Ο πρωθυπουργός της χώρας και άπειροι υπουργοί φωτογραφίζονται και δίνουν στα ΜΜΕ φωτογραφίες τους με μαγιό. Δεν ζούμε στο 1960. Ντυμένη είμαι όπως θα πήγαινα για καφέ ένα χαλαρό πρωινό.
Δ) Και, σημαντικότερο, μπούργκα φοράνε σε άλλα κράτη με μουσουλμανικές αντιλήψεις, που θεωρούν τις γυναίκες αντικείμενα και πως είναι ντροπή να φοράνε σορτσάκια απλά ή τιραντάκια. Οσο για επεμβάσεις ή υαλουρονικό, είναι στη φαντασία σας». «Από του χρόνου, οι πολιτικοί μόνο ζιβάγκο το καλοκαίρι» σχολίασε περιπαικτικά η ευρωβουλευτής στο story της, για να λάβει πάνω από 700 likes από ανθρώπους που την παρακολουθούν στα social media.

Ακολούθησαν άλλα σχόλια υπέρ της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αντιδρώντας στο body shaming. Οπως ήταν εύλογο, η ακόλουθος απέφυγε να δώσει συνέχεια, ελλείψει επιχειρημάτων…

Πηγή: Εφημερίδα «Esspreso»