Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη

Ζωντανά η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη 

Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη
Eurokinissi
1'

Στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας προχωρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στις προσλήψεις εκπαιδευτικών, τονίζοντας ότι έχουν αυξηθεί. Στάθηκε όμως και στο ψηφιακό φροντιστήριο, μια πρωτοπορία που θα ισχύσει από φέτος.

«Η Γαύδος και οι Αρκιοί γίνονται οι πρώτες απομακρυσμένες περιοχές που αποκτούν εκπαιδευτικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στάθηκε, όμως, και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την Παιδεία.

Όπως τόνισε ακόμη, η Ελλάδα προστίθεται στις χώρες, όπου απαγορεύεται η χρήση των «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων στα σχολεία.

Μίλησε, όμως, και για την ακρίβεια, τονίζοντας ότι γίνονται κινήσεις για αποκλιμάκωση των τιμών στα προϊόντα. «Κεντρικός μας στόχος και η καλύτερη απάντηση στην ακρίβεια είναι οι μόνιμες αυξήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, προσθέτοντας: «Πρώτιστο μέλημα της κυβέρνησης είναι η ανακούφιση των νοικοκυριών».

Αναφέρθηκε και στις αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ., στα μέτρα κατά της ενδοοικογενειακής βίας και στις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή