Ρεύμα: Ανοιχτές οι έκτακτες επιδοτήσεις και για τον Σεπτέμβριο

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης, η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και, αν κριθεί αναγκαίο, θα δοθούν επιδοτήσεις στο ρεύμα και τον Σεπτέμβριο.

Ρεύμα: Ανοιχτές οι έκτακτες επιδοτήσεις και για τον Σεπτέμβριο
1'

Ανοικτές είναι οι έκτακτες επιδοτήσεις για το ρεύμα και τον Σεπτέμβριο, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και, αν κριθεί αναγκαίο, θα δοθούν επιδοτήσεις στο ρεύμα και τον Σεπτέμβριο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές για την ώρα παραμένουν «παγωμένες», όμως - όλα θα εξαρτηθούν από τα τιμολόγια - που θα ανακοινώσουν οι εταιρείες το επόμενο διάστημα.

Τα τιμολόγια θα διατηρηθούν «παγωμένα» στα επίπεδα των τελευταίων μηνών, κοντά στα 14-15 λεπτά ανά κιλοβατώρα, που συνεπάγεται μηνιαίο κόστος πάνω από 52-53 ευρώ για ένα μέσο νοικοκυριό μόνο για ρεύμα.

Στην χονδρεμπορική αγορά οι τιμές του ρεύματος διαπραγματεύονται κοντά στα 200 ευρώ ανά μεγαβατώρα. Με τα μέχρι στιγμή στοιχεία η τιμή τον Αύγουστο διαμορφώνεται στα 129,9 ευρώ ανά Μεγαβατώρα, όταν ο Ιούλιος έκλεισε στα 135,18 ευρώ ανά Μεγαβατώρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή