Προαναγγέλλει ρήξη με τον Κασσελάκη ο Πολάκης: «Χρειάζεται αλλαγές η ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη - «Πυρά» στον Στέφανο Κασσελάκη 

Έτοιμος να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης. Με νέο μήνυμά του στο Facebook ο Χανιώτης βουλευτής ασκεί δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέροντας ξεκάθαρα πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται αλλαγή στην ηγεσία. Ουσιαστικά δηλαδή ο Παύλος Πολάκης που στήριξε τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα τον αμφισβητεί και είναι έτοιμος, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από το μήνυμά του, να συγκρουστεί μαζί του για την «καρέκλα.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μίλησε για το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος ο Παύλος Πολάκης. Ο κ. Γιαννούλης είπε πως κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς για μήνες ήταν από τους υποστηρικτές του.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση που θα ρίξει τον Μητσοτάκη που ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ απο τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία της κοινωνίας (όσο και να τον φτιασιδώνουν τα χρηματοδοτούμενα συστημικά ΜΜΕ). Μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα εχει προοπτική να γίνει κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα:

-Λαϊκά κατανοητό

-Κοινωνικά αναγκαίο

-Σε σύγκρουση με τη διαπλοκή

-Με ελπίδα στη νέα γενιά! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Με αλλαγές στην ηγεσία, με πλατιά απεύθυνση στις ζωντανές και προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας για αυτοοργάνωση και πύκνωση των γραμμών του, με ισχυρή καθημερινή παρουσία παντού σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα! Με ξεκάθαρες θέσεις απο τα εθνικά θέματα μέχρι το ισχυρό κοινωνικό κράτος αξιοπρεπείς λειτουργούς, με αναστροφή της υποτίμησης της αξίας της εργασίας που έφεραν τα μνημόνια, με αλλαγή της κατεύθυνσης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης στην εργασία στην αγροτική παραγωγή και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με δημόσιο έλεγχο μιας τράπεζας, της ΔΕΗ και ενός διυλιστηρίου, με ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στη Δικαιοσύνη που εχω περιγράψει, με λύση του ιδιωτικού χρέους ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ:

-Ούτε η πολιτική του ενός ανδρός αρχή που δεν εχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό, των ασύνδετων βιντεακίων στα σόσιαλ, της επίδειξης της προσωπικής ζωής ,των προσωπικών επιλογών και του πλούτου που ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ και οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!

-Ούτε τα σχέδια κάποιων να φύγουν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν την εικόνα διάλυσης που χρειάζεται για να καρπίσουν τα σενάρια της «κεντροαριστεράς της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ»!!! Όποιοι τολμήσουν να το κάνουν αυτό θα τιμωρηθούν και από τον λαό και απο την ιστορία, όπως έγινε και πρόσφατα με κάποιους άλλους που πίστεψαν μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2023 «πως ήρθε η ώρα τους», έχασαν την προεδρία, διέσπασαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά ο λαός τους κατέταξε στο πραγματικό τους μπόι! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ 6-7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!»

Οι «μπαλοθιές» του Παύλου Πολάκη

Υπενθυμίζεται πως ο αψύς Κρητικός μέσω ανάρτησης στα social media τα ξημερώματα του Σαββάτου έριξε τις δικές του μπαλοθιές. «Καιρός για ριζικές αλλαγές στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καιρός για σκληρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση. Καιρός να βάλουμε πλώρη να τους ρίξουμε. Καιρός για πρόγραμμα και σχέδιο ανάταξης της κοινωνικής πλειοψηφίας σε σύγκρουση με τη διαπλοκή».

Όπως ανέφεραν κομματικοί παράγοντες που διατηρούν επαφές και με τα δύο στρατόπεδα, ο Παύλος Πολάκης μοιάζει να έλαβε στα Σφακιά την οριστική του απόφαση, η οποία είναι η σύγκρουση με τον μέχρι πρόσφατα πολιτικό του τέκνο.

Ραντεβού στα όργανα του κόμματος

Με την Κουμουνδούρου να σιωπά για ακόμα μια φορά και να μην απαντάει στον Χανιώτη βουλευτή, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πετάει το μπαλάκι σε όσους τον αμφισβητούν, δίνοντάς τους ραντεβού στα όργανα του κόμματος.

«Αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν που θεωρούν ότι έχει έρθει η ώρα για μια ακόμα προεδρική εκλογή, μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή μου, μπορούν να θέσουν επίσημα την πρόταση τους στην επερχόμενη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εφημερίδα Real News.

Μάλιστα, την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητείται ανοιχτά από τον Παύλο Πολάκη, εκείνος προκαλεί ξανά τον Αλέξη Τσίπρα. Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να μετατραπεί σε συνομιλητή του διαδόχου του.

«Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, χωρίς «κύκλους» και «διαρροές». Καθαρά και ανοιχτά, όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας, τον Φεβρουάριο και η τοποθέτηση απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα», είπε για τον προκάτοχο του, στην ίδια συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ομάδα των «87» συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον της ηγεσίας, σε όλα τα μέτωπα. Με μια ιδιαιτέρως σκληρή επιστολή προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, που αποκάλυψε το Newsbomb.gr, ο Χρήστος Σπίρτζης καταγγέλλει για αντικομματική συμπεριφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και πολλά πρόσωπα που βρίσκονται γύρω από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, μια πιθανή διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη, ενδέχεται να οδηγήσει την Κουμουνδούρου σε μια νέα διάσπαση, πριν από το Συνέδριο του Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις