Βόλος: Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Μπέο, με αντικείμενο τα νεκρά ψάρια

«Σύντομη συνομιλία με τον πρωθυπουργό, Κυρ. Μητσοτάκη είχα στο περιθώριο της παρουσίασης των αντιπλημμυρικών έργων στη Νίκαια. Αντικείμενο φυσικά το θέμα με τα νεκρά ψάρια» ανέφερε  ο δήμαρχος Βόλου. 

Σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την είσοδό του στο δημαρχείο Νίκαιας, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Ο κ.Μητσοτάκης έφτασε στο δημαρχείο της Νίκαιας λίγο πριν 17.30, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, όπως αναφέρει ο τοπικός ενημερωτικός ιστότοπος newspaper. gr.

Πριν περάσει την είσοδο του δημαρχείου ο κ. Μητσοτάκης, είχε συζήτηση με επιχειρηματίες του νόμου Μαγνησίας, όπου κι ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα τον πρωθυπουργό περίμενε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος έχοντας μία σύντομη συνάντηση μαζί του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Όπως ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέκος: «Σύντομη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό, Κυρ. Μητσοτάκη είχα στο περιθώριο της παρουσίασης των αντιπλημμυρικών έργων στη Νίκαια. Αντικείμενο φυσικά το θέμα με τα νεκρά ψάρια»