Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Επέστρεψε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Παύλος Πολάκης

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαίες με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την προεδρία του κόμματος

Επιστρέφει ο Παύλος Πολάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με επιστολή του κόμματος στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαίες με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την προεδρία του κόμματος. Μόνο που, όπως φαίνεται, κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά ο Παύλος Πολάκης. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Newsbomb.gr, θα σταλεί σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Κάποιοι, πάντως, υποστηρίζουν ότι ο Παύλος Πολάκης υπέστη ποινή για τη συμπεριφορά του και τώρα επιστρέφει. Σε κάθε περίπτωση, ο Στέφανος Κασσελάκης φοβάται τον Κρητικό βουλευτή, o οποίος την Κυριακή είχε θέσει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση που θα ρίξει τον Μητσοτάκη που ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ απο τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία της κοινωνίας (όσο και να τον φτιασιδώνουν τα χρηματοδοτούμενα συστημικά ΜΜΕ). Μια ισχυρή αντιπολίτευση που θα εχει προοπτική να γίνει κυβέρνηση με συγκεκριμένο πρόγραμμα:

-Λαϊκά κατανοητό

-Κοινωνικά αναγκαίο

-Σε σύγκρουση με τη διαπλοκή

-Με ελπίδα στη νέα γενιά! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Με αλλαγές στην ηγεσία, με πλατιά απεύθυνση στις ζωντανές και προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας για αυτοοργάνωση και πύκνωση των γραμμών του, με ισχυρή καθημερινή παρουσία παντού σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα! Με ξεκάθαρες θέσεις απο τα εθνικά θέματα μέχρι το ισχυρό κοινωνικό κράτος αξιοπρεπείς λειτουργούς, με αναστροφή της υποτίμησης της αξίας της εργασίας που έφεραν τα μνημόνια, με αλλαγή της κατεύθυνσης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης στην εργασία στην αγροτική παραγωγή και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με δημόσιο έλεγχο μιας τράπεζας, της ΔΕΗ και ενός διυλιστηρίου, με ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στη Δικαιοσύνη που εχω περιγράψει, με λύση του ιδιωτικού χρέους ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ:

-Ούτε η πολιτική του ενός ανδρός αρχή που δεν εχει πολιτικό επιτελείο και σχεδιασμό, των ασύνδετων βιντεακίων στα σόσιαλ, της επίδειξης της προσωπικής ζωής ,των προσωπικών επιλογών και του πλούτου που ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ και οτιδήποτε σωστό εκφωνείται ως θέση γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!

-Ούτε τα σχέδια κάποιων να φύγουν από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσουν την εικόνα διάλυσης που χρειάζεται για να καρπίσουν τα σενάρια της «κεντροαριστεράς της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ»!!! Όποιοι τολμήσουν να το κάνουν αυτό θα τιμωρηθούν και από τον λαό και απο την ιστορία, όπως έγινε και πρόσφατα με κάποιους άλλους που πίστεψαν μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2023 «πως ήρθε η ώρα τους», έχασαν την προεδρία, διέσπασαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τελικά ο λαός τους κατέταξε στο πραγματικό τους μπόι! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ 6-7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!».

Πάντως, αρκετά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν αλλαγή στην ηγεσία και τονίζουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του πολιτικά.

Σχετικές ειδήσεις