Νέα «πυρά» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης στηρίζει Μητσοτάκη - Διαγράφει όποιον του ασκεί κριτική

«Ωρολογιακή βόμβα» η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε ο Χρήστος Σπίρτζης για την αλλαγή του ονόματος του κόμματος
Αρχείου - Eurokinissi

«Τα συμφέροντα που στηρίζουν την κυβέρνηση θέλουν μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση», τόνισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, επισημαίνοντας πως «ο Στέφανος Κασσελάκης στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σπίρτζης είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να διαγράψει όποιον του ασκεί κριτική, λέγοντας επίσης πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την πολιτική.

Αμέσως μετά, ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων, λέγοντας πως κάτι τέτοιο υπάγεται στην ιδεολογία της Αριστεράς, έθεσε όμως ως όρο ότι χρειάζεται να βρεθεί ένα πρόσωπο ώστε να αναλάβει την ηγεσία, το Μάλιστα, είπε πως το εν λόγω πρόσωπο υπάρχει, ωστόσο δεν το κατονόμασε. Ερωτηθείς σχετικά αν υπονοεί τον Αλέξη Τσίπρα, ο Χρήστος Σπίρτζης δεν απάντησε, εξήγησε όμως πως εκτός από τον επικεφαλής χρειάζεται και η αντίστοιχη -ικανή-ομάδα.

Αναφορικά με την αλλαγή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ήρθε στην επιφάνεια χθες προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στην Κουμουνδούρου, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως «αν η πολιτική που ασκεί το κόμμα είναι αυτή του Στέφανου Κασσελάκη, τότε μας χωρίζει χάος από την κοινωνία» και συμπέρανε πως τότε «πρέπει να αλλάξει το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείνοντας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. «Θα το δούμε», είπε μιλώντας στο OPEN.

Σχετικές ειδήσεις