Κόντρα Γεωργιάδη - Κεχαγιά: «Αν τα έχετε πει, να παραιτηθείτε σήμερα»

Άγρια κόντρα με αφορμή δήλωση της Βούλας Κεχαγιά για την επιστροφή Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η υπόθεση της επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πυροδότησε σκληρή κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Βούλας Κεχαγιά, το πρωί της Τετάρτης (04/09/2024), στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Υγείας, ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι χθες, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κυρία Κεχαγιά, εκτέθηκε αφού διέψευδε ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα, λίγη ώρα πριν πάει η επιστολή του Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής. «Την εξέθεσαν, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί» είπε ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας πάντως πως η κυρία Κεχαγιά είναι πολύ αξιοπρεπής, με σοβαρή καριέρα στη δημοσιογραφία.

Αυτή του η δήλωση, προκάλεσε την παρέμβαση της Βούλας Κεχαγιά στον αέρα της εκπομπής: «Άκουσα με έκπληξη τον υπουργό "διάλυσης της υγείας" να ισχυρίζεται ψευδώς ότι εγώ είπα ότι ο Πολάκης δεν θα επιστρέψει στην ΚΟ. Επειδή ασχολείται περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την υγεια, να βρει πού το είπα αυτό, τον προκαλώ». Η κυρία Κεχαγιά απέδωσε σχετικά δημοσιεύματα σε «σπέκουλα φιλοκυβερνητικών μέσων».

«Αν έχω κάνει τέτοια δήλωση, θα βγω δημοσίως να του ζητήσω συγγνώμη» είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε λέγοντας: «Αν τα έχετε πει, να παραιτηθείτε σήμερα. Εάν δεν τα έχετε πει, θα ζητήσω εγώ συγγνώμη» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Σχετικές ειδήσεις