Γεωργιάδης: «Η Βούλα Κεχαγιά κάνει μεγάλη ζημιά στον εαυτό της - Ο Πολάκης επιστρέφει νικητής»

Συνέχεια στο πρωινό επεισόδιο δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης
Αρχείου - In Time

Συνέχεια αλλά και εξηγήσεις για το πρωινό φραστικό επεισόδιο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επισημαίνοντας πως «η Βούλα Κεγαχιά κάνει μεγάλη ζημιά στον εαυτό της» και πως «ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει νικητής».

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδη είπε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «άδειασε» τη Βούλα Κεχαγιά. «Η Βούλα Κεχαγιά είχε μία αξιοσημείωτη δημοσιογραφική σταδριοδρομία. Και δεν είναι καλό να εξευτελίζεται κατά αυτόν τον τρόπο». Συμπλήρωσε πως «πρώτα απ' όλα δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι σε δύο ώρες θα επέστρεφε ο Παύλος Πολάκης και το χειρότερο είναι ότι συνέδεσε την επιστροφή του με τη συγγνώμη του κ. Πολάκη προς την ηγεσία για τη συμπεριφορά του».

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας, ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι χθες, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κυρία Κεχαγιά, εκτέθηκε αφού διέψευδε ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα, λίγη ώρα πριν πάει η επιστολή του Νίκου Παππά στον πρόεδρο της Βουλής. «Την εξέθεσαν, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί» είπε ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας πάντως πως η κυρία Κεχαγιά είναι πολύ αξιοπρεπής, με σοβαρή καριέρα στη δημοσιογραφία.

Αυτή του η δήλωση, προκάλεσε την παρέμβαση της Βούλας Κεχαγιά στον αέρα της εκπομπής: «Άκουσα με έκπληξη τον υπουργό "διάλυσης της υγείας" να ισχυρίζεται ψευδώς ότι εγώ είπα ότι ο Πολάκης δεν θα επιστρέψει στην ΚΟ. Επειδή ασχολείται περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την υγεια, να βρει πού το είπα αυτό, τον προκαλώ». Η κυρία Κεχαγιά απέδωσε σχετικά δημοσιεύματα σε «σπέκουλα φιλοκυβερνητικών μέσων».

«Αν έχω κάνει τέτοια δήλωση, θα βγω δημοσίως να του ζητήσω συγγνώμη» είπε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε λέγοντας: «Αν τα έχετε πει, να παραιτηθείτε σήμερα. Εάν δεν τα έχετε πει, θα ζητήσω εγώ συγγνώμη» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Η επίμαχη δήλωση της Βούλας Κεχαγιά

Η Βούλα Κεχαγιά στην επίμαχη δήλωση στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει εάν θα επιστρέψει στην ΚΟ ο Παύλος Πολάκης, ωστόσο θα πρέπει «να παραδεχτεί και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης ότι η στάση του εκείνη την ημέρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε μάχη για την τράπεζα Αττικής, ήταν αντιπαραγωγική».