Βόλος: Ο Δημήτρης Κουρέτας μήνυσε τον Αχιλλέα Μπέο για εξύβριση, απειλή και δυσφήμιση

Αφορμή για την μήνυση στάθηκαν δηλώσεις του κ. Μπέου που περιείχαν προσβολές και συκοφαντίες προς τον κ. Κουρέτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το ζήτημα των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Βόλος: Ο Δημήτρης Κουρέτας μήνυσε τον Αχιλλέα Μπέο για εξύβριση, απειλή και δυσφήμιση
INTIME NEWS
1'

Μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου κατέθεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, κατηγορώντας τον για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μήνυση υποβλήθηκε μέσω του συνηγόρου του κ. Κουρέτα, Νίκου Παπαπέτρου, ενώ αφορμή για την κίνηση αυτή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ. Μπέου που περιείχαν προσβολές και συκοφαντίες προς τον κ. Κουρέτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το ζήτημα των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Ο δήμαρχος αποκάλεσε τον περιφερειάρχη «νούμερο», «πολιτικό απατεώνα», «νεκροθάφτη ψαριών» και «πατρινιά», υπονομεύοντας την καταγωγή του από την Πάτρα.

Επιπλέον, ζητήθηκε από την Εισαγγελία η ποινική δίωξη της δημοτικής αρχής Βόλου σχετικά με την υποτιθέμενη ταφή νεκρών ψαριών από εργολάβο, εντολή που φέρεται να δόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στην μήνυση του Δημήτρη Κουρέτα με μία ανάρτηση στο Facebook.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή