ΣΥΡΙΖΑ – Ζαμπάρας: «Αν δεν βρεθεί λύση στην Κεντρική Επιτροπή, να προσφύγουμε στα μέλη»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Ζαμπάρας, τόνισε πως «αν δεν βρεθεί λύση στην Κεντρική Επιτροπή, να προσφύγουμε στα μέλη».

ΣΥΡΙΖΑ – Ζαμπάρας: «Αν δεν βρεθεί λύση στην Κεντρική Επιτροπή, να προσφύγουμε στα μέλη»
EUROKINISSI.
1'

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Ζαμπάρας, τόνισε απόψε (04/09) πως «εάν δεν βρεθεί λύση στην Κεντρική Επιτροπή, να προσφύγουμε στα μέλη του κόμματος», μιλώντας στο ONE.

«Όντως, επειδή η κατάσταση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ δύσκολη, οι επόμενες μέρες έως την Κεντρική Επιτροπή είναι απολύτως κρίσιμες. Θα έπρεπε να είχε επικρατήσει περισσότερη ωριμότητα, νηφαλιότητα, ορθός πολιτικός λόγος, μία όχι τόσο τοξική κατάσταση. Να επικρατούσε μία λογική ενότητας και συλλογικότητας, όπως αρμόζει σε ένα κόμμα της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου. Αυτό, δυστυχώς, δεν έγινε», τόνισε ακόμη.

«Το Σαββατοκύριακο θα πάμε σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή, όπου πρέπει να κουβεντιάσουμε ποιο θα πρέπει να είναι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. Από ό,τι λαμβάνω από τον κόσμο, εννέα στους δέκα πολίτες μού λένε πως πρέπει ως αξιωματική αντιπολίτευση να “σηκώσει” τους τόνους, να “στριμώξει” την κυβέρνηση. Δεν επιθυμώ ούτε τη διάλυση, ούτε τη ρευστοποίηση, ούτε τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κοινωνίας»

Τέλος, υποστήριξε ότι «η κλεψύδρα αδειάζει. Αν δεν βρεθεί μία λύση στην Κεντρική Επιτροπή, μία πρόθεση θα μπορούσε να είναι η προσφυγή στα μέλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα των μελών και της κοινωνίας. Τα μέλη έχουν δύναμη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή