Νοτοπούλου: «Υπάρχει πρόβλημα δεν μπορούμε να μην το βλέπουμε»

Εκρηκτικό το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

Νοτοπούλου: «Υπάρχει πρόβλημα δεν μπορούμε να μην το βλέπουμε»
1'

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος να είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό, λίγο πριν τη πολυαναμένομενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Υπάρχει πρόβλημα δεν μπορούμε να μην το βλέπουμε. Υπάρχει διάλυση του κόμματος με πλήρη ευθύνη της ηγεσίας», ήταν η τοποθέτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία o Παύλος Πολάκης ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες!

Ο Παύλος Πολάκης δεν... εξευμενίστηκε με τις κινήσεις Κασσελάκη και διατηρεί τη σκληρή γραμμή έναντι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας άμεσα προσφυγή στην κάλπη για την εκλογή αρχηγού.

Μια τέτοια εξέλιξη δημιουργεί νέα δυναμική ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς οι δύο πρώην στενοί σύμμαχοι, θα βρεθούν απέναντι.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν αρκετοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη που εισηγούνται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει σε «καθαρή λύση», δηλαδή στην προκήρυξη εσωκομματικών εκλογών ώστε να τελειώσει η αμφισβήτηση, μια και καλή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή