Δούκας: «Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μπορεί να είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός»

«Θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος», επανέλαβε ο Χάρης Δούκας

Δούκας: «Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μπορεί να είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός»
EUROKINISSI.
1'

Έναν μήνα πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας επανέλαβε για πολλοστή φορά πως δεν αφήνει τον δήμο Αθηναίων, ενώ εξήγησε πως κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Μέσα απο τη διεκδίκηση της ηγεσίας αποσκοπώ να αυξηθούν οι πόροι για τους δήμους», είπε ο ίδιος ενώ τόνισε πως σε περίπτωση που εκλεγεί «θα συνεχίσω να είμαι και δήμαρχος, όπως το κάνουν μεγάλες προσωπικότητες στην Ευρώπη».

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο μέχρι τώρα έργο του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, εστιάζοντας στο πράσινο και στη διπλή ανάπλαση όπου «η περιοχή είχε γίνει σκουπιδότοπος με μπάζα 10 μέτρων».

«Οι μπουλντόζες έχουν μπει στο σημείο και προβλέπεται η δημιουργία χώρου πρασίνου, διπλάσιου από τον εθνικό κήπο. Εχει προχωρήσει η συμβολαιοποίηση και αυτό θα είναι έργο ανάσας», τόνισε και πρόσθεσε ότι η ανάπλαση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, θα γίνει σε επόμενη φάση.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ που θα διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου.

«Το πρόβλημα δεν είναι να αλλάξεις τον Μητσοτάκη, αλλά το σύστημα διακυβέρνησης, που δημιουργεί υπερκέρδη για πολύ λίγους», υπογράμμισε αναφορικά με τη διεκδίκησή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

«Έχουμε τις πιο ακριβές διατραπεζικές συναλλαγές και ληστρικά επιτόκια και αυτό πρέπει να αλλάξει« σημείωσε και κατέληξε «έχουμε μεγάλη ευκαιρία ο επόμενος πρόεδρος να είναι και πρωθυπουργός της χώρα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή