Φαραντούρης: «Θα είμαι υποψήφιος απέναντι στον Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

«Η προσφυγή τις κάλπες είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Νικόλας Φαραντούρης
Αρχείου - Eurokinissi

Με το βλέμμα στραμμένο στις εκρηκτικές εσωκομματικές εξελίξεις είναι σύσσωμα τα στελέχη του κόμματος με πολλούς να προβληματίζονται για τα όσα αναμένεται να λάβουν χώρα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όσοι βάλλονται κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλα Φαραντούρη να δηλώνει σκέφτεται πολύ σοβαρά να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

Ειδικότερα, ο Νικόλας Φαραντούρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA είπε πως «αν η προσφυγή στα μέλη μας ήταν κάποια λύση για την εκτόνωση της κρίσης και της εσωστρέφειας, απάντησα ότι σίγουρα δεν είναι μία ιδανική λύση, είναι όμως μία κάποια λύση. Ίσως η καλύτερη δυνατή αυτή τη στιγμή». «Δεν το εισηγούμαι ως ιδανική λύση, αλλά ως βέλτιστη δυνατή. Αυτό το σπιράλ εσωστρέφειας, απαξίωσης και φθοράς πρέπει με οποιονδήποτε τρόπο να σταματήσει».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που πολλά σενάρια άφηναν μέχρι τώρα ανοιχτό, απάντησε για πρώτη φορά πως «σκέφτομαι πολύ σοβαρά να είμαι υποψήφιος», απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σχετικές ειδήσεις