Νέα «πυρά» Πολάκη μέσω... μαντινάδας: «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση»

Με νέα ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Νέα «πυρά» Πολάκη μέσω... μαντινάδας: «Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Πόλος έλξης του πολιτικού ενδιαφέροντος έχει γίνει για ακόμα μία φορά ο Παύλος Πολάκης, την ώρα που έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τα σενάρια για εσωκομματικές εκλογές να φουντώνουν συνεχώς.

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Παύλος Πολάκης μοιράστηκε το σχόλιό του για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο Χανιώτης βουλευτής ανήρτησε μία μαντινάδα στοχοποιώντας ξανά την ηγεσία του κόμματος, λέγοντας πως «για να γιατρέψεις μία πληγή, πρέπει πρώτα να την καθαρίζεις».

Ειδικότερα ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«Για να γιατρέψεις μια πληγή, πρώτα τη καθαρίζεις
κι αν δε κατέχεις να χαλάς, μην ξεκινάς να χτίζεις
Εμείς θα το γλεντίζομε κι όπου το βγάλει η βράση
πρέπει να φτιάξει η δουλειά, αλλιώς θα σιοχαλάσει.
Ο κόσμος θέλει πόλεμο τη δεξιά να ρίξει
δε θέλει ούτε τσακωμό ουτε μασκαραλίκι!!!»

Να σημειωθεί πως αύριο, Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου στις 12:00 συνεδριάζει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η εσωκομματική αντιπαράθεση αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο».

Μάλιστα, τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και η ομάδα των «87» θα δώσουν στον Στέφανο Κασσελάκη μια τελευταία ευκαιρία να ανακοινώσει εκλογές. Αν δεν το κάνει, προτίθενται να καταθέσουν από κοινού πρόταση μομφής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή