ΠΑΣΟΚ: Κοινή επιστολή Δούκα, Διαμαντοπούλου, Γιαννακοπούλου στην ΕΔΕΚΑΠ – Τι ζήτησαν

Το αίτημα των τριών υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ: Κοινή επιστολή Δούκα, Διαμαντοπούλου, Γιαννακοπούλου στην ΕΔΕΚΑΠ – Τι ζήτησαν
EUROKINISSI.
1'

Ο Χάρης Δούκας, η Άννα Διαμαντοπούλου και η Νάντια Γιαννακοπούλου, με επιστολή που απέστειλαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ, ζητούν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου της 6ης και της 13ης Οκτωβρίου να πραγματοποιηθούν με τους ίδιους όρους που διεξήχθη η εκλογική αναμέτρηση του Δεκεμβρίου του 2021.

«Δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση για προσθήκη ή μείωση εκλογικών κέντρων ή και τμημάτων χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των υποψηφίων Προέδρων και χωρίς την ομόφωνη άλλως πλειοψηφούσα τοποθέτησή τους», τονίζεται στην επιστολή, μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο, υπογραμμίζεται ότι «η ανακήρυξη (σ.σ των υποψηφιοτήτων) πρέπει να γίνει άμεσα μετά την κατάθεση των υπογραφών στήριξης, δεδομένου ότι τα κριτήρια ανακήρυξης είναι εύκολα εφαρμόσιμα».

«Αυτονόητο θεωρούμε ότι σε κάθε συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ θα καλούνται οι εκπρόσωποι των υποψηφίων Προέδρων. Δηλώνουμε και πάλι άπαντες την απόλυτη προσήλωση μας στον στόχο μίας ανοικτής, συμμετοχικής και εξωστρέφους εκλογικής διαδικασίας που θα υπηρετήσει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής των υψηλών ιδανικών», επισημαίνεται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή