Θεοχαρόπουλος για Κασσελάκη: Φοβάται τη βάση και κρύβεται

ΣΥΡΙΖΑ: Να πάει στη βάση και να αποφασίσει  για την ηγεσία της, καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Θεοχαρόπουλος για Κασσελάκη: Φοβάται τη βάση και κρύβεται
2'

«Η σημερινη διχαστική ομιλία του Στεφανου Κασσελάκη επιβεβαιώνει πλήρως τους λόγους που καταθέσαμε πρόταση μομφής. Έχουμε στρατηγική διαφωνία με την συνεχιζόμενη ρευστοποιηση του κόμματος από τον πρόεδρο του, με την συνεχιζόμενη παραγωγή εσωστρέφειας αντί για παραγωγής πολιτικής με ευθύνη του Στέφανου Κασσελακη» τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στη σημερινή του ομιλία.

Καταλόγισε στον Στέφανο Κασσελάκη πως με τις προτάσεις του οδηγεί σε πρωσοποπαγές και συγκεντρωτικό κόμμα.

«Με την άρνηση του Στεφανου Κασσελακη για προοδευτικές συμμαχίες και να αναλάβει ηγετικό ρόλο το κόμμα μας για αυτές, απέναντι στις αποφασεις που λαμβάνει η Κ.Ε. του κόμματος. Καταστρατηγεί ο πρόεδρος τις ίδιες τις αποφάσεις του κομματος. Είπε ο ο πρόεδρος ότι κάποιοι λένε να φύγει ο Κασσελάκης αντί να φύγει ο Μητσοτάκης. Το να φύγει ο Μητσοτάκης εμείς το λέμε χρόνια τώρα και σήμερα ακόμη πιο δυνατά, όχι ένα χρόνο μόνο. Για να φύγει ο Μητσοτάκης όμως χρειάζεται να αλλάξει η ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Είναι ο προϋπόθεση γιατί ο σημερινός πρόεδρος ρευστοποιεί το κόμμα. Το δίλημμα δεν είναι αυτό που είπε ο πρόεδρος. Το δίλημμα είναι "ή αλλάζει ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, η αλλιώς βουλιάζει". Μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης για αδυσώπητη γραφειοκρατία και μετά είπε δεν πάει στην βάση αλλά παλεύει να κρυφτεί πίσω από γραφειοκρατίες. Μόνος του τα λέει, μόνος του αλλάζει αμέσως ότι λέει και πανηγυρίζει κιόλας. Μόνος του λέει ότι θα διαλύσει τις οργανώσεις μελών μόνος του μετά λέει μέσα σε λίγες ώρες ότι θα τις αυξήσει και πανηγυρίζει ότι το παίρνει πίσω! Ομνύει δεκάδες φορές στην βάση αλλά αρνείται να πάει στη βάση και στην προηγούμενη Κ.Ε. με το δημοψήφισμα για συνεργασίες και τώρα για εκλογή από τη βάση. Φοβάται τη βάση και κρύβεται» σημείωσε.

Τέλος, τονίζει την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να προσφύγει στη βάση και τα μέλη του κόμματος για να να αποφασίσουν για την ηγεσία του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή