Όλγα Γεροβασίλη: Μόνη λυτρωτική λύση οι νέες εκλογές προέδρου - 800 «εγώ» είχε η ομιλία Κασσελάκη

Η Όλγα Γεροβασίλη αποδόμησε την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Όλγα Γεροβασίλη: Μόνη λυτρωτική λύση οι νέες εκλογές προέδρου - 800 «εγώ» είχε η ομιλία Κασσελάκη
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας
1'

Σκληρή επίθεση από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη. «Λάθη πολιτικής και πολιτικών σχεδιασμών συγχωρούνται, αλλά το να πορεύεσαι χωρίς ήθος και αξίες δεν συγχωρείται» σημείωσε δηκτικά.

Αναφερθείσα στη σημερινή παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη, η κ. Γεροβασίλη είπε πως ακούσουμε απειλές, διχασμό, απρέπεια, προσβολές. Όπως επισήμανε, δεν έχουν αυτά σχέση με τις αξίες της Αριστεράς.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως το νέο δεν είναι ηλικιακό, αλλά ιδεολογικό. «Χωρίς τις ίδιες αξίες και χωρίς σεβασμό τίποτα δεν μπορεί να είναι νέο» διαμύνησε.

Μάλιστα,επισήμανε πως η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη είχε 800 «εγώ» και έκανε λόγο για αμετροέπεια από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν λέει ότι έλιωσε σόλες στη χώρα έναν χρόνο, «όταν εμείς έχουμε λιώσει χρόνια πολλά σόλες γι αυτό το κόμμα και από ένα μικρό κόμμα έγινε κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας τη στάση της στο Συνέδριο, είπε πως ποτέ δεν υποχώρησε, απλώς αποφάσισε να μην γίνουν εκλογές. «Πολλά από εκείνα που είχα επισημάνει τότε ισχύουν δυστυχώς και σήμερα. Σεβάστηκα την απόφαση του Συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών ενωμένοι» προσέθεσε.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της, τόνισε πως: «Μόνη λυτρωτική λύση να πάμε σε νέες εκλογές Προέδρου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή