Κόκκαλης για ΣΥΡΙΖΑ: Έκανε λάθη ο Στέφανος Κασσελάκης - Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους

«Αυτό που προέχει είναι μία σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση και όχι οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία» τόνισε ο Βασίλης Κόκκαλης

Κόκκαλης για ΣΥΡΙΖΑ: Έκανε λάθη ο Στέφανος Κασσελάκης - Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους
1'

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση, για τον πολίτη» σημείωσε ο Βασίλης Κόκκαλης σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Πιστεύω ότι στο συνέδριο θα ξεκαθαρίσει αυτό και περιμένουμε κι από τον πρόεδρο να ξεκαθαρίσει και τις θέσεις και την πρόταση», δήλωσε στην ΕΡΤ ενώ αναφερόμενος στην πρόταση μομφής των «100» την χαρακτήρισε «πληγή» για το μέλλον του κόμματος. Σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το μέλλον του κόμματος εάν δεν περάσει η πρόταση απάντησε «Οι πρωταγωνιστές πρέπει να απαντήσουν σε αυτό».

Ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι «δεν θέλω να αποχωρήσει κανείς, όταν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα πρέπει να λυθεί στη ρίζα του» και συμπλήρωσε ότι είναι «Θέμα διάθεσης και βούλησης εάν θέλουν το μείζον, μία ενωμένη και ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση».

Όπως υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτο που προέχει τώρα είναι η «σοβαρή αντιπολίτευση και όχι οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία», ενώ απέφυγε να απαντήσει στο ποιος είναι ο ιδανικός αρχηγός για να προχωρήσει το κόμμα παραδεχόμενος ότι «έκανε λάθη ο Στέφανος Κασσελάκης» και κάλεσε όλους «να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή