Φαραντούρης για πρόταση μομφής: Απαξιωτική κίνηση - Η προσφυγή στα μέλη θα μπορούσε να δώσει λύση

Διχασμένη ΚΟ και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Νικόλας Φαραντούρης μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Φαραντούρης για πρόταση μομφής: Απαξιωτική κίνηση - Η προσφυγή στα μέλη θα μπορούσε να δώσει λύση
EUROKINISSI.GR
1'

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης σχολίασε την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη τονίζοντας ότι «μία διαδικασία μομφής ενέχει πρόδηλη απαξία».

Ο κ. Φαραντούρης μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι «η προσφυγή στα μέλη θα μπορούσε να είναι μία κάποια λύση, να εκτονώσει την κατάσταση με πρωτοβουλία του ίδιου του προέδρου, για να αποφύγουμε τις κινήσεις απαξίωσης στο πρόσωπό του».

Σχετικά με το πώς μπορεί να πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση μομφής είπε: «σίγουρα είναι διχασμένη και η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Κεντρική Επιτροπή. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα τραυματισμένη θα είναι και η ηγεσία και το σύνολο του κόμματος», ενώ αναφορικά με την προσφυγή στα μέλη την χαρακτήρισε λύση ανάγκης «και όχι ιδανική συνθήκη».

«Να μην κάνουμε την εσωστρέφειά μας φλάμπουρο, ούτε το κουτσομπολιό, ούτε το φολκλόρ, ο κόσμος περιμένει τις προτάσεις μας», ανέφερε σε άλλο σημείο ο ευρωβουλευτής.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή