Παύλος Πολάκης: Δηλώνει παρών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

«Με ένα καθαρό αποτέλεσμα στην Κεντρική Επιτροπή, ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί τις διαδικασίες εκλογής ενός νέου αρχηγού», εξήγησε ο Παύλος Πολάκης

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, είτε βγω πρόεδρος είτε όχι, θα συνεχίζω να είμαι ΣΥΡΙΖΑ», είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Παύλος Πολάκης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 163 ψήφους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί φίλους και μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να τον στηρίξουν στο βήμα και στο όραμα που έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με ένα καθαρό αποτέλεσμα στην Κεντρική Επιτροπή, ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί τις διαδικασίες εκλογής ενός νέου αρχηγού καθώς υπερψηφίστηκε η μομφή κατά του Στέφανου Κασσελάκη», ανέφερε αρχικά.

Τρεις κάλπες στήθηκαν για να ψηφίσουν τα 295 μέλη της ΚΕ που ξεκίνησαν να προσέρχονται λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής ενώ σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, προκειμένου να επιτευχθεί η μομφή χρειάζονται 148 ψήφοι. Ο Παύλος Πολάκης πάντως δηλώνει «διαθεσιμότητα για την επόμενη ημέρα».

«Εγώ δήλωσα διαθεσιμότητα για την επόμενη ημέρα και εξέφρασα ένα συνολικό προγραμματικό πλαίσιο που μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα μιας πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, το οποίο στοχεύει στο να ρίξουμε την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Καλώ μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να με στηρίξουν και να προχωρήσουμε ενωτικά στις διαδικασίες της νέα εκλογής, να καταλήξουμε στο πρόγραμμα και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο».

Καταλήγοντας, ανέφερε πως όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα συνεχίσει να είναι ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίζει το κόμμα.