ΣΥΡΙΖΑ: Χαμός στο Twitter με τον «έκπτωτο» Κασσελάκη – Το «τσίρκο» και η… Πεν Νταλαούρα

«Σύννεφα» και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη και τον προγραμματισμό νέων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Χαμός στο Twitter με τον «έκπτωτο» Κασσελάκη – Το «τσίρκο» και η… Πεν Νταλαούρα
EUROKINISSI.
1'

«Φωτιά» έχει πάρει το Twitter τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποκορύφωμα την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη και τον προγραμματισμό νέων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η συνεδρίαση νέας Κεντρικής Επιτροπής σε δύο εβδομάδες, για να καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα των εσωκομματικών εκλογών αλλά και να ανακηρυχθεί έκτακτο συνέδριο για τις υποψηφιότητες.

Χρήστες της πλατφόρμας έχουν κάνει… trend το hashtag «συνέδριο της ρήξης», με αρκετούς να κάνουν λόγο για «κόμμα – τσίρκο» και άλλους να αναρωτιούνται «πιστεύετε ότι μετά και από αυτό θα είναι ενωμένοι;».

«Μαζί σου μόνο», έγραψε το τρολ «Πεν Νταλαούρα» για τον Κασσελάκη

Θέση για τις εξελίξεις έλαβε και το γνωστό τρολ «Πεν Νταλαούρα», που τάσσεται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη. Σε μία δημοσίευση γεμάτη αιχμές μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, έγραψε πως «η Δημοκρατία θα απαντήσει. Μαζί σου μόνο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή