ΣΥΡΙΖΑ – Σπηλιωτόπουλος: «Αν ο Κασσελάκης αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές, θα κερδίσει»

Ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, προέβη στην εκτίμηση πως εάν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει να λάβει μέρος στην επερχόμενη εσωκομματική κάλπη, θα αναδειχθεί ξανά νικητής.
INTIME.

Η νέα εβδομάδα βρίσκει «ακέφαλο» τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη χθεσινή (08/09) Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι διαδικασίες «τρέχουν» ήδη από τα αρμόδια στελέχη, για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και φυσικά, τις… νέες εσωκομματικές κάλπες σε διάστημα μόλις ένδεκα μηνών.

Σήμερα (09/09), ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, τόνισε πως «όλον αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει ένα “κύμα” αμφισβήτησης», ενώ, υποστήριξε ότι εάν αποφασίσει να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές, θα κερδίσει ξανά, σε συνέντευξη στο MEGA.

«Μετρά όλα τα ενδεχόμενα για τις επόμενες κινήσεις του. Σε κάποια εικοσιτετράωρα, πιστεύω ότι θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Θα μετρήσει αν αυτό το κόμμα μπορεί να αλλάξει, πριν λάβει την τελική του απόφαση», επεσήμανε ακόμη.

Σχετικές ειδήσεις