Ραγκούσης: Δυσάρεστη παρένθεση ο Κασσελάκης

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον Γιάννη Ραγκούση 

Ραγκούσης: Δυσάρεστη παρένθεση ο Κασσελάκης
2'

Νέα πυρά εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης κατά του Στέφανου Κασσελάκη μιλώντας για μια «δυσάρεστη παρένθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ και την δημοκρατική παράταξη που καλώς έκλεισε».

Σημείωσε δε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι «ξεκίνησε η μετά Κασσελάκη εποχή. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει επιστροφή και αυτό πιστοποιεί η διστακτικότητα που δείχνει ως προς αυτό που πομπωδώς είπε στα μέλη του κόμματος».

Σύμφωνα με τον ίδιο κ. Κασσελάκης «έχει καταλάβει ότι αν ξαναβάλει υποψήφιος δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους που είχε πάρει για την εκλογή του».

Κατά τον Γιάννη Ραγκούση «η ιδέα δεν είναι φύγε Κασσελάκη για να επιβάλουμε εμείς τον αρεστό μας, αλλά είναι παραιτήσου Κασσελάκη για να πάμε σε νέες εκλογές για να αποφασίσουν ξανά τα μέλη δίνοντας ένα τέλος στο δράμα που εκτυλίσσεται τον τελευταίο χρόνο».

Ερωτηθείς ποιον υποψήφιο στηρίζει ή θα στηρίξει στις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Ραγκούσης απάνησε ότι «το βασικό κριτήριο του υποψηφίου που θα στηρίξω είναι αν θα δηλώσει καθαρά την ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να εκδηλωθεί η μεγαλύτερη κατά το δυνατόν ένωση δυνάμεων στην κεντροαριστερά με όποιους το θελήσουν όπως ζητά το 80% της βάσης σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Το εγχείρημα είναι πολύ φιλόδοξο και πλέον υπάρχει ελπίδα να υλοποιηθεί».

Τέλος αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «μπορεί να κάνει ό,τι εκτιμήσει. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι σε εφεδρεία, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα» για να προσθέσει «δεν μπορεί να γίνει ένα τέτοιο εγχείρημα χωρίς να πέσουμε όλοι μαζί σε αυτό, μαζί και τα κορυφαία στελέχη»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή