ΠΑΣΟΚ – Χάρης Δούκας: «Ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να γίνει Πρωθυπουργός»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για δευτερότριτους ρόλους, αλλά για αυτόν του πρωταγωνιστή», υπογράμμισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.
EUROKINISSI.

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την κρίσιμη εκλογική «μάχη» στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με τον Δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο για την ηγεσία, Χάρη Δούκα, να τονίζει ότι «έχουμε μία προοδευτική ατζέντα για πολλούς, αλλά χρειαζόμαστε στρατιώτες και όχι Στρατηγούς». «Πρέπει να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο της επιβίωσης και να ανοίξουμε έναν νέο, αυτόν της υπέρβασης», επεσήμανε ακόμη, μιλώντας σήμερα (10/09) στον ALPHA.

«Κάνουμε έναν αγώνα. Η προσπάθεια είναι να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που θα κυβερνήσει. Οι συνεργάτες μου, μού είπαν ότι οι υπογραφές των μελών και φίλων ήταν 20.762. Χρωστώ ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, σε όλους όσοι υποστήριξαν τη δική μου υποψηφιότητα και συνολικά όλους τους φίλους του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω βαθιά ότι χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή στην κατεύθυνση της χώρας. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με συμμετοχή και Δημοκρατία σε μεγάλες ρήξεις και ανατροπές. Υπάρχει φόβος ότι η μεγάλη οπισθοχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, να δημιουργήσει κρίση. Από όλα όσα εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης, δεν κατάλαβα τι αλλάζει από αύριο», προσέθεσε.

«Κάνω μία προσπάθεια για να ενώσουμε δυνάμεις και να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία, όπου θέλω να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που θα επιλεγεί, μπορεί να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από μία συνθήκη ανατροπής, με ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις. Πρέπει να θυμηθούμε ξανά το “Κ” από τη λέξη “κίνημα”», σημείωσε επιπλέον ο κ. Δούκας, λέγοντας ότι η παράταξη «δεν είναι για δευτερότριτους ρόλους, αλλά για αυτόν του πρωταγωνιστή».

Σχετικές ειδήσεις