Καυγάς Μωραΐτη - Πολάκη: «Ψάχνεσαι για νέο κόμμα, το μετράς και δεν σου βγαίνει»

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε, τέλος, και στις ειρωνικές αναφορές Μωραΐτη για το... υψόμετρο

Καυγάς Μωραΐτη - Πολάκη: «Ψάχνεσαι για νέο κόμμα, το μετράς και δεν σου βγαίνει»
3'

Ο Νίκος Μωραΐτης με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη ξεκίνησαν έναν διαδικτυακό καβγά και αντάλλαξαν ειρωνικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή για να ανάψουν τα αίματα αποτέλεσε η τοποθέτηση του συνταγματολόγου Ξενοφώντα Κοντιάδη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το «ναι» στην πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη δεν σημαίνει και έκπτωση από το αξίωμά του.

«Κύριε @pavpol2222, εσείς που είστε αγνός πολιτικός και δεν ανήκετε στους 87 εντεταλμένους και δεν είστε ο Μακιαβέλι Παππάς, τι θα κάνετε τώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει εκπέσει από το αξίωμά του; Θα ζητήσετε την επιστροφή του ή είστε πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και δεν ακούτε καλά;» έγραψε πρώτος ο Νίκος Μωραΐτης.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης αρχικά απάντησε: «Νικολιο παιδι μου: Απο ποτε τα καταστατικα των κομματων τα εξηγουν συνταγματολογοι; Να φωναξουμε και το ελεγκτικο συνεδριο να ελεγξει τις δαπανες! Αλλα για να σε βοηθήσω, αν γινει μομφη σε υπουργο και περασει απο τη βουλη θα παραμεινει στη θεση του;» και πρόσθεσε:

«Όταν σε καλουν να προκηρυξεις εκλογες και απαντας κάντε μου μομφη οπως οριζει το καταστατικο, τοτε αποδεχεσαι πως ετσι ειναι η διαδικασια, πως αν περασει εκπιπτεις του αξιωματος και προκηρυσσονται εκλογες!».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε, μάλιστα, εκεί αλλά συνέχισε γράφοντας «τώρα αν αφενός ψαχνεσαι για νεο κομμα το μετρας και δεν σου βγαινει και αφετερου βλεπεις πως λεονταρισμοι του τυπου «βρείτε αντιπαλο και παμε» παλι οδηγουν σε ηττα, μιλας για κουκουλες, βγαζεις συνταγματολογους, μιλας για συνεδρια που θα αποφασισουν παλι»

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε, τέλος, και στις ειρωνικές αναφορές Μωραΐτη για το... υψόμετρο προκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη σε ντιμπέιτ:

«ΤΕΛΟΣ: Παντα η ψυχη και το μυαλο μου φτερουγα οχι πάνω απο τα 300 αλλα απο τα χιλια μέτρα που εχει καθαρο αερα. Αλλα να εισαι σιγουρος πως θα κατεβω οταν θα κανουμε προεκλογικη αντιπαραθεση (ντιμπειτ το λεμε στα Σφακια) με τον Κασσελακη! Εκει θα φανουν ΟΛΑ!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή