Παππάς: Ντρέπομαι, κόσμος μου μιλά με αγωνία για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση του Πέτρου Παππά μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για την αγωνία των πολιτών σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Αρχείου - Eurokinissi

Μέσω ανάρτησης στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς αναφέρθηκε στην αγωνία των πολιτών για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος επισημαίνοντας αισθάνεται «ντροπή πραγματικά».

Ειδικότερα, ο Πέτρος Παππάς ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΑΧΕΠΑ και το Κέντρο Υγείας Ευόσμου του «μιλούσε κόσμος γεμάτος αγωνία και αποστροφή για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Σύμφωνα με τον βουλευτή, πολίτες του έλεγαν «γεμάτοι οργή ότι "έγινε πραξικόπημα", ότι "κεντρικά στελέχη, έγραψαν την ψήφο μας στα παλιά τους τα παπούτσια", ότι "τζάμπα στηθήκαμε στις ουρές να ψηφίσουμε για δύο Κυριακές πέρυσι", ότι "ντρέπομαι που το κόμμα μας κατήντησε έτσι και δεν σέβεται τα μέλη του», ενώ μια κοπέλα τον πλησίασε κλαίγοντας για όσα συμβαίνουν.

«Ντρέπομαι πραγματικά! Όσοι προκάλεσαν αυτή την οργή του κόσμου, άραγε να ντρέπονται καθόλου;» καταλήγει στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Πέτρου Παππά

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κι ενώ επισκεπτόμουν τόσο το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όσο και το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, μου μιλούσε κόσμος γεμάτος αγωνία και αποστροφή για όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μου έλεγαν γεμάτοι οργή ότι "έγινε πραξικόπημα", ότι "κεντρικά στελέχη, έγραψαν την ψήφο μας στα παλιά τους τα παπούτσια", ότι "τζάμπα στηθήκαμε στις ουρές να ψηφίσουμε για δύο Κυριακές πέρυσι", ότι "ντρέπομαι που το κόμμα μας κατήντησε έτσι και δεν σέβεται τα μέλη του".

Μια κοπέλα με πλησίασε μάλιστα κλαίγοντας για όσα συμβαίνουν!

Ντρέπομαι πραγματικά!

Όσοι προκάλεσαν αυτή την οργή του κόσμου, άραγε να ντρέπονται καθόλου;

Σχετικές ειδήσεις