ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος από Μακεδονία: «Αλλαγή και ελπίδα, με σχέδιο και αξίες»

«Το ποτάμι της Αναγέννησης δυναμώνει, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο», έγραψε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στη Μακεδονία.

Το Άργος Ορεστικό, η Καστοριά, η Φλώρινα, η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η Ειρηνούπολη, η Νάουσα, η Βέροια και η Κατερίνη, ήταν οι σταθμοί του υποψήφιου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Γερουλάνου, κατά την περιοδεία του στη Μακεδονία, όπου συναντήθηκε με πλήθος κόσμου σε κάθε περιοχή και μίλησε για το σχέδιό του, για τη χώρα.

«Το ποτάμι της Αναγέννησης δυναμώνει, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο» έγραψε σε σχετική ανάρτηση και στάθηκε στη δίψα του κόσμου για αλλαγή και ελπίδα με σχέδιο και αξίες.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γερουλάνος έγραψε: «Το ποτάμι της Αναγέννησης δυναμώνει, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο. Δείτε το σποτ από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Ειρηνούπολη, τη Νάουσα, τη Βέροια και την Κατερίνη και θα καταλάβετε τι εννοώ. Και είναι, μόνον, ένα μικρό δείγμα της δίψας του κόσμου, όπου κι αν βρεθούμε, για αλλαγή και ελπίδα - αλλά με σχέδιο και αξίες. Στις 6 Οκτωβρίου, ψηφίζουμε την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, για να αναγεννήσουμε στις επόμενες εκλογές την Ελλάδα».

Παράλληλα, προέβη σε ανάρτηση ενός ακόμη σποτ, από την περιοδεία του, στο οποίο επικεντρώνεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, που νιώθουν ξεχασμένοι από το κεντρικό κράτος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία, μία ακόμη αιτία φυγής του κόσμου από την Περιφέρεια.

«Ένα σποτ αφιερωμένο σε όλους τους κατοίκους στο Άργος Ορεστικό, την Καστοριά, τη Φλώρινα, που επιμένουν και δίνουν ζωή σε μερικές από τις πιο ξεχασμένες, από το κεντρικό κράτος, γωνιές της χώρας.

Οι ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία είναι, σε όλη τη χώρα, πληγή μεγάλη. Εδώ, όμως, είναι μεγαλύτερη. Γιατί μία φορά, δύο φορές, την τρίτη μία οικογένεια θα φύγει από τον τόπο της και θα πάει να μείνει στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλο μεγάλο αστικό κέντρο» είπαμε, σε μία συζήτηση. Η Ελλάδα εμφανίζει, ακόμα, χαρακτηριστικά άλλων δεκαετιών, όταν παντού στα προηγμένα κράτη, η έμφαση δίνεται στην τοπική κοινωνία και οικονομία, για να βρίσκει ο κόσμος ελπίδα στον τόπο του.

Αυτό, πρεσβεύει η σύγχρονη προοδευτική σκέψη και το σχέδιό μας για την Ελλάδα, η Αναγέννηση. Ενάντια, σε μία Κυβέρνηση που δεν καταλαβαίνει τις διεθνείς τάσεις και τις ανάγκες της χώρας, κρατάει όλη την εξουσία υπερσυγκεντρωμένη στο Μαξίμου και ερημώνει την ύπαιθρο».

Σχετικές ειδήσεις